Over Ons

WELKOM

Een luxe stadse oase, dat is de sfeer in de Salons van het Haartheater. Met de beste coloristen, stylisten en visagisten zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In onze salons in Amsterdam Centrum, Oud-Zuid en de nieuwe locatie in Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften.

WAT DOEN WE?

We werken met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen, zoals de hele lijn van exclusief salonmerk Redken.

We luisteren goed naar persoonlijke wensen maar geven ook graag advies – of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, we zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen, blij de deur verlaat.

We zijn vakkundig en efficiënt als je weinig tijd hebt maar maken net zo lief tijd om je uitgebreid volledig te verzorgen, inclusief hoofdmassage.

NIEUW!

Naast de locatie in het centrum op de dynamische Weteringschans en de kleinere salon met boutique-gevoel in Oud-Zuid op de Willemsparkweg, is er nu ook een hagelnieuwe vestiging aan de Beethovenstraat in Uptown Zuid.

In deze salon vind je onze eerste BEAUTY SHOP voor een super speedy manicure, pedicure of eyebrow treatment. Eén adres om party ready de show te kunnen stelen.

Naast de zorgvuldig geselecteerde producten uit de salon kun je in de shop terecht voor make-up en haarverzorging van merken als Redken, Pureology, Kerastase, Noir Stockholm, Youngblood Mineral Cosmetics, CND, Marie-Stella-Maris, Smith & Cult en nog veel meer.