Beautyshop

Het Haartheater Beautyshop & Blow-outs

Het Haartheater aan de Beethovenstraat in Uptown is een OneStop Beautyshop , ze hebben er een express spa waar je terecht kunt voor tijdbesparende quick fixes.
Het is niet nodig meer om naar vier verschillende adressen in de stad te gaan, want hier vind je alles bij elkaar.

De Beautyshop biedt manicures, pedicures, wenkbrauwbehandelingen, kleine gezichtsbehandelingen om te ontstressen een paraffinebad voor handen en hand- en voetmassages, allemaal gedaan door specialisten die werken met de luxe merken Marie Stella Maris, Smith & Cult, CND, The BrowGal, emerginC en Optilash.

Geen kapper nodig, maar wel snel mooi haar? Je kunt ook bij het Haartheater terecht voor superieure blow-outs. Wassen en föhnen in de stijl die je het liefst wilt, voor haar dat gegarandeerd dagen goed blijft zitten.

CND™ SHELLAC™

In de Beauty Shop werken we met CND™ SHELLAC™

Wat is het?

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

Is CND™ SHELLAC™ veilig?

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een CND™SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van CND™SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos!

APOT.CARE OPTILASH

VERBETER JE WIMPERS EN LAAT DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN JE WIMPERS ZIEN.

Droom jij van natuurlijk lange, volle wimpers en van vrouwelijke verleidelijke ogen?

Door het dagelijks gebruik van make up en make up remover worden wimpers zwak en vallen ze uit.

Hoe lijkt je het als je wimpers kunnen profiteren van een verzorging die voor een snelle, zichtbare, langdurige en natuurlijke verbetering zorgen?

Dit kan door het gebruik van Optilash!

De veiligste en meest geavanceerde formule:

In tegenstelling tot andere merken is Optilash prostaglandin-en hormoonvrij, heeft het geen bijwerkingen en loop je geen risico s.

Het innovatieve Optilash serum kan door iedereen gebruikt worden, of je nu gevoelige ogen hebt, lenzen of een bril draagt, zwanger bent of medicijnen gebruikt, het gebruik is volledig veilig!

The BrowGal

The BrowGal biedt je wenkbrauwen een VIP behandeling door superieure shape-en make-up tools.

Innovatief ontworpen door celebrity wenkbrauw en make up artist Tonya Crooks. Met BrowGal kan je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen accentueren.

Tonya Crooks zegt altijd dat wenkbrauwen als sneeuwvlokken zijn, prachtig, delicaat en volledig uniek. Door Tonya’s persoonlijke benadering en kunstzinnige achtergrond heeft zij niet alleen een revolutionaire techniek ontwikkeld voor het creëren,  corrigeren en vormen van wenkbrauwen, maar ook de daarvoor benodigde tools ontwikkeld.

Na meer dan 10 jaar testen en verbeteren is BrowGal dan ook een absolute must have!

Marie-Stella-Maris

Wat hebben we nog meer in de Beautyshop? Marie-Stella-Maris.

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben. Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en luxueuze Huis Parfums zetten wij ons in om een bijdrage te leveren.

Voor elk product dat jij koopt, dragen wij een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.