Beste shampoo voor Buttermilk blond haar

RUSSIAN AMBER OPULENT & REJUVENATING IMPERIAL SHAMPOO

Nooit eerder bestond er een dergelijk krachtige shampoo die het haar herstelt én de kleur beschermt. Al na één keer gebruiken is het haar glanzend en zacht, met het sexy volume waar je altijd van hebt gedroomd.
Internationaal door Vogue Magazine uitgeroepen tot de beste shampoo ooit.

Metamorfose voor alle haartypes: Sprieterig haar krijgt volume en glans, kroezend en/of te vaak behandeld haar wordt zacht en glad, zonder geplet te lijken.
En ook chemisch behandeld en beschadigd haar ondergaat een onvoorstelbare verjongingskuur – meteen na het eerste gebruik is het haar glad en glanzend. Een complex van 11 L-aminozuren (krachtige werkstoffen) en zijde, tarwekiem en sojaproteïne beschermen en herstellen het haar op celniveau.

Beschermt de kleur tegen vervagen: De combinatie van een buitengewoon hoge dosis panthenol (vitamine B5) met het krachtige phytantriol zorgt ervoor dat hydraterende bestanddelen tot diep in de haren doordringen.
Houdt haar glad. De sheabutter zorgt voor de finishing touch en hydrateert het haar zonder te verzwaren, het haar is opnieuw veerkrachtig en sterk.

De Russisch geïnspireerde mélange van kamille, druivenpitten, rozemarijn, brandnetel, klis en salie voeden het haar, maken het zacht en geven het een gezonde glans

Het haar is gehuld in warme, sensuele geurnoten van amberolie die rijke beelden oproepen van de vervlogen Romanov-dynastie. De rijke, honingachtige formule vormt een verrukkelijke mousse – een klein beetje volstaat. Bevat geen parabenen of ftalaten, geschikt voor gekleurd en met keratine behandeld haar.

Russian Amber Imperial Shampoo. (Deze shampoo zorgt voor vol, glanzend en glad haar. De shampoo herstelt de DNA van je haar en is op basis van sterk geconcentreerde 11 L-aminozuren uit Japan. ) Breng de shampoo aan op nat haar en masseer grondig met de vingertoppen de shampoo in het haar en op de hoofdhuid. Werk het schuim goed de uiteinden in. 1 tot 3 minuten laten intrekken. Spoel hierna goed uit en herhaal indien gewenst voor een optimaal resultaat. Vermijd oogcontact. Als er irritatie optreedt, afspoelen met water.

PRIJS | 169,-