COMING SOON

PHILIP B BOTANICALS INTRODUCEERT

WEIGHTLESS VOLUMIZING SHAMPOO + CONDITIONER

HYDRATATIE + VOLUME VOOR ALLE HAARTYPES

Stel je voor: een shampoo en een conditioner, gebaseerd op micellaire technologie, die je haar op milde wijze reinigt en ontwart en het bovendien een ongelofelijk volume en stevigheid geeft.

Wat is het: dient gewichtloos botanisch vocht toe voor extra stevig en weelderig haar.

Weightless Volumizing Shampoo bevat moleculen die vuil- en stofdeeltjes afbreken, zonder essentieel vocht aan het haar te onttrekken.

Weightless Volumizing Conditioner is een ultralicht ontwarrend product dat inwerkt op beschadigde gebieden van het haar en daar vederlicht vocht toevoegt om het glad, gezond en glanzend te houden.

De perfecte dagelijkse shampoo en conditioner voor de iedereen:

het milde schuim zit vol gezonde plantenextracten die goed voor u zijn en verwijdert voorzichtig alle olie- en productophoping, waarbij essentieel vocht behouden blijft.

Dankzij actieve plantenextracten (rozemarijn, zonnebloem, aloë) wordt het haar verzorgd en ontward, zonder dat het slap wordt.

De toegevoegde magnolia geeft deze Weightless Shampoo & Conditioner een frisse, prettige geur.

Zonder sulfaten en parabenen. Veilig voor kleur- & keratinebehandeling.

Milieuverantwoord: Philip B® Volumizing Shampoo + Conditioner is veilig voor kleur- en keratinebehandelingen; geproduceerd in de VS met een lage CO2-voetafdruk. De toegepaste plantenextracten zijn op verantwoorde wijze verkregen en alle verpakkingen zijn recyclebaar.

Gebruiksaanwijzing: Masseer de shampoo zachtjes in nat haar. 1 tot 3 minuten laten inwerken. Uitspoelen. Gebruik hierna de conditioner, laat 1-3 minuten inwerken, doorkammen. Uitspoelen.

 

PRIJS | Shampoo €38,00 | Conditioner €42,00