Extra voeding voor je huid:

Eerder hebben we het er al over gehad dat je, je haar extra moet verzorgen in de winter en dat veel van binnenuit komt. Vergeet ook niet je lichaam extra in te smeren want het laatste wat je wil is dat je het belangrijkste orgaan wat je hebt: de huid, laat uitdrogen in de winter.

Aimee adviseert iedereen zich met de emerginC Scientific Organics Grape Stemcell, white tea en seaweed body butter in te smeren.

Wat is het?

De grape stemmcell, white tea + seaweed body butter van emerginC Scientific Organics heeft een krachtige dosis voedende, hydraterende, verzachtende en kalmerende voedingsstoffen die de basis vormt van deze ‘finishing’ bodycream. Deze bodybutter voorziet de huid van een sterke anti-aging werking uit o.a. vitamine A, C en E, fyto-stamcellen uit druiven, pycnogenol en groene en witte thee. Heerlijk te gebruiken als hand-, voet- en bodycrème.
GebruikMasseer zo vaak als nodig of gewenst op lichaam, handen, voeten, decolleté en ruwe plekjes als ellebogen en knieën.jHuidtypeGeschikt voor alle huidtypen, in het bijzonder voor de zeer droge huid en voor droge plekjes op handen, ellebogen, voeten en knieën.