In Salon Treatments die echt werken 

Hoe beschadig je je haar? Op het moment dat je chemische producten als bleach, haarverf of keratine in je haar laat stoppen beschadig je je haar. Ammonia vrije kleuringen beschadigen uiteindelijk ook. Bedenk dat bij alle permanente kleuringen die je doet dat daar chemie bij komt kijken. 

Heb je een kleur die je er langzaam uit wast dan is het een ander verhaal, maar geloof ons: negen van de tien keer zit daar ook chemie in. 

Ben je veel met een stijltang, föhn of krultang aan de slag beschadig je je haar thermisch. Moet je je voorstellen: je zet toch al snel 180 graden op je haar. Ga eens eens met 180 graden in de zon liggen. Dit overleef je niet. Je haar dus ook niet en je zal zien bij te vaak je haar kleuren of stylen beschadig je uiteindelijk je haar. 

Wij adviseren je om altijd een in salon treatment bij te boeken als je voor een kleurservice komt. We stemmen speciaal een behandeling samen die specifiek voor jou haar is en dat kan dus bij iedereen dus echt verschillen. 

HIER ONZE TOP 5 

1 PHILIP B  Rejuvenating Oil Treatment: 

Deze legendarische, ultralichte en krachtig voedende haarbehandeling zit boordevol etherische oliën die onmiddellijk tot diep in de haarschacht doordringen, waardoor ook bijzonder droog en beschadigd haar zijn glans en veerkracht terugkrijgt. 

Ultralicht: In tegenstelling tot andere behandelingen op basis van olie, die op het haar blijven liggen en het verzwaren, trekt Rejuvenating Oil in de haarschacht in en herstelt het volume van de haar van binnenuit. Achtergebleven olie kan met een shampoo worden verwijderd. 

Onmiddellijk en opzienbarend resultaat: Herstelt de weerstand, glans en elasticiteit van het haar. Voorkomt afbreken. 

Ontgiftende werking op de hoofdhuid: Verwijdert talg en achtergebleven productresten van de hoofdhuid en lift het haar vanaf de haarwortel 

Zorgt voor een heldere, gezonde en natuurlijke haarkleur. 

Meteen na de eerste behandeling voelt het haar opnieuw veerkrachtig, gezond en zacht aan en heeft een natuurlijke glanzende finish. 

 

2 KÉRASTASE Fusio-Dose

Met Fusio-Dose geef je je haar een behandeling en een directe transformatie met een blijvend resultaat, deze behandeling geeft de meest persoonlijke diagnose voor haarverzorging. 

De boosters zijn vijf geconcentreerde verzorgende formules samen met de concentrés met vier krachtige actieve ingrediënten. Ze bieden verschillende persoonlijke behandelingen voor een direct en zichtbaar blijvend resultaat.

 

3 SHU UEMURA Master Base Treatment 

Een perfecte harmonie samen met master serums: moisture, repair en shimmer. 

Het resultaat: het verzacht de scalp, het geeft een plumping effect op de haarvezel en geeft het haar extreme glans. 

Wat zit er in? Japans gentiaan extract en essentiële lipiden zorgen voor een weldadig rijke crème textuur.  

 

4 PHILIP B Russian Amber opulent and rejuvenating wash 

Nooit eerder bestond er een dergelijk krachtige shampoo die het haar herstelt én de kleur beschermt. Al na één keer gebruiken is het haar glanzend en zacht, met het sexy volume waar je altijd van hebt gedroomd.

Internationaal door Vogue Magazine uitgeroepen tot de beste shampoo ooit. 

Metamorfose voor alle haartypes: Sprieterig haar krijgt volume en glans, kroezend en/of te vaak behandeld haar wordt zacht en glad, zonder geplet te lijken.
En ook chemisch behandeld en beschadigd haar ondergaat een onvoorstelbare verjongingskuur – meteen na het eerste gebruik is het haar glad en glanzend. Een complex van 11 L-aminozuren (krachtige werkstoffen) en zijde, tarwekiem en sojaproteïne beschermen en herstellen het haar op celniveau. Nu denk je een Wash treat? Dachten wij ook! Wij behandelen hem na met de speciale conditioner en je haar heeft echt een verjongingskuur gehad.

 

5 DE OLAPLEX HERSTELBEHANDELING

Dit is een service speciaal ontwikkeld voor in de salon. Wij mengen Olaplex No. 1 met water en brengen dit aan in je haar. Vervolgens zetten we Olaplex No. 2 er over heen. Dit laten we 10 tot 20 minuten inwerken. Deze behandeling bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Je kunt de Olaplex herstelbehandeling gebruiken om beschadigd haar te herstellen of om verdere beschadiging en  haarbreuk te voorkomen.