LAST VAN HAARUITVAL?

De bomen verliezen hun blad en in deze periode hoor ik veel in de stoel ik heb last van haaruitval.

Er zijn eigenlijk maar twee middelen die haaruitval zouden stoppen, en dat is het pilletje Finasteride en de lotion Minoxidil. Deze beide zijn alleen op recept verkrijgbaar, en helpt ongeveer 80% van de mannen en vrouwen die last hebben van haaruitval. In de meeste gevallen zal de uitval gestopt worden, en in sommige gevallen zal de haargroei weer herstellen. Dit zijn overigens middelen die ‘genezen’, want op het moment dat je stopt zal de haaruitval gewoon weer doorgaan als voorheen.

Wat is in deze periode belangrijk? Goede voeding!

Mijn advies: eet veel vitamines en mineralen.

Als je een gezond en gevarieerd voedingspatroon hebt, hoef je je hier niet echt zorgen over te maken. Maar voor het geval je toch zeker wilt zijn dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt die zorgen voor een gezonde haardos en dus haaruitval tegen zal gaan. De belangrijkste speler hierin is Vitamine B8, wat zorgt voor de aanmaak van Keratine. Daarnaast zorgt zink voor sterk en gezond haar. Voor een gezonde hoofdhuid is vitamine A heel belangrijk. Daarnaast spelen vitamine C, vitamine B complex, vitamine E en zink een hele belangrijke rol.

Daarnaast adviseer ik Cerafill van Redken om de doorbloeding op de hoofdhuid te stimuleren waardoor de haren beter gaan groeien.

Wat is het? Cerafill is de oplossing voor dunner wordend haar. Met een reeks krachtige formules biedt Cerafill een oplossing voor het dunner worden van het haar. Cerafill bevat twee eenvoudig te gebruiken systemen: Defy en Retaliate. Daarnaast zijn er drie Maximize producten die alle types dunner wordend haar verdikken en versterken.

Defy is er voor normaal tot dun haar.

Retaliate is speciaal voor aanzienlijk verdund haar.

Wil je meer weten? Bekijk hier een filmpje over het systeem of vraag een van onze stylisten om meer informatie.