Tape Extensions voor dikker haar: 

Extensions kunnen gebruikt worden om verschillende redenen. Het gaat niet altijd om een hele dikke, lange en onhandelbare hoeveelheid. 

Heel veel mensen willen net even een opvulling omdat ze aan de voorkant haar missen of net een iets dikkere staart willen omdat de onderkant iets te dun is. 

Bij extensions denk je vaak aan teveel haar en dat je het direct ziet. Dit hoeft dus echt niet, je kan het ook subtiel opvullen voor een net wat dikkere staart of net even die extra krul aan de onderkant die er dan wat voller uitziet. 

 

We werken in Het Haartheater al ruime tijd met Weaves en Great Lengths maar de nieuwe trend is Tape Extensions van Natural Hair Company. Ze zijn super licht, en eerlijk gezegd is op dit moment het enige wat we nog adviseren als iemand voller haar of een kleine verandering wil. Zeker BLOND gekleurd haar is toch wat zwakker en heeft een andere verzorging nodig en het in het begin kwetsbaarder. 

De Tape extensions zijn super licht en zijn niet zo slecht als andere extensions. De Tape is super dun en je voelt en ziet ze ook niet zitten. Je vergeet al na een paar uur dat je ze in hebt. 

 

Extensions hebben wel wat aandacht en onderhoud nodig, dus wat kan je verwachten? 

Je moet ze om de 6 weken of laten uithalen of omhoog laten zetten. 

Dit duurt ongeveer 1,5 uur om het te wassen, opnieuw in te zetten en te drogen. 

Je hebt wel een shampoo nodig zonder Sulfaten. Extensions hebben een andere verzorging nodig dan gewoon haar maar wie wil er nu nog met Sulfaten zijn haar wassen? 

Het haar gaat 3 tot 6 maanden mee. Daarna heb je echt nieuwe nodig. 

Als je veel zwemt zorg dat je haar in een knot zit en als het even kan doe iets om je hoofd. 

Het is snel en makkelijk. Binnen een uur ben je klaar. 

 

Mocht je geïnteresseerd zijn in Tape Extensions mail dan naar info@hethaartheater.nl en vraag om een afspraak voor een consult. We zoeken de juiste haarkleur en bestellen ze voor je. We vragen een aanbetaling van 50% als je besluit ze te laten zetten.