Wonderolie voor je haar……. 

PHILIP B. REJUVENATING OIL Treatment. 

Deze legendarische, ultralichte en krachtig voedende haarbehandeling zit boordevol etherische oliën die onmiddellijk tot diep in de haarschacht doordringen, waardoor ook bijzonder droog en beschadigd haar zijn glans en veerkracht terugkrijgt. 

Ultralicht: In tegenstelling tot andere behandelingen op basis van olie, die op het haar blijven liggen en het verzwaren, trekt Rejuvenating Oil in de haarschacht in en herstelt het volume van de haar van binnenuit. Achtergebleven olie kan met een shampoo worden verwijderd.

Onmiddellijk resultaat: herstelt de weerstand, glans en elasticiteit van het haar. en voorkomt verder afbreken. 

Ontgiftende werking op de hoofdhuid: Verwijdert talg en achtergebleven productresten van de hoofdhuid en lift het haar vanaf de haarwortel. 

Zorgt voor een heldere, gezonde en natuurlijke haarkleur. 

Meteen na de eerste behandeling voelt het haar opnieuw veerkrachtig, gezond en zacht aan en heeft een natuurlijke glanzende finish. 

Bevat geen parabenen, geschikt voor gekleurd en met keratine behandeld haar. 

Rejuvenating Oil. (Een olie voor droog en beschadigd haar en hoofdhuid. Herstelt de cortex (vezel laag) van het haar en normaliseert de talgproductie) Gebruik twee keer per week op uitgedroogd, beschadigd haar; op droog haar, eenmaal per week; en op normaal haar 1-4 keer per maand. 

Voor een uitgedroogde hoofdhuid, gebruik een of twee keer per week. Vermijd oogcontact. Als er irritatie optreedt, afspoelen met water. 

PRIJS | 60 ml. € 38,-