4 D Haircolor

In Het Haartheater zijn we altijd op zoek naar de nieuwste haarkleuringen en willen we direct kunnen maken wat we mooi vinden.

Dit geeft de nodige research. Waar wij nu heel erg van onder de indruk zijn is haarkleuringen uit L.A. Als we het over blond en licht haar hebben dan weten ze daar wel raad met de kwast.

Wij zeggen 4D is de nieuwe Balayage.

4D klink wat futuristisch misschien maar het ziet er niet zo gek uit als het klinkt. Geloof ons dit is de nieuwe Balayage dus dat rotwoord kan je vergeten. Dit is overigens de naam van de haarkleur die de meest bijzondere namen heeft gehad.

We noemen er een paar:

Balie-agee – Bakkilage – Baliejaas # Balliekaas #en zo kunnen we nog even door.

 

Wat is nu 4D? Wij vinden dat een haarkleur niet compleet is zonder de vierde dimensie.

D1 – Kleurlevel: welke kleurbeeld wil je als basiskleur

D2 – Hoe warm of Koel je je haarkleur wilt hebben

D3 – Horizontale kleur: dit is de kleur die loopt van je uitgroei tot je punt. Dus we gaan van donker naar licht.

D4 Tussenkleur: welke basiskleur wil je tussen de folies. Deze is donkerder dan de kleur die we bij D3 gebruiken.

 

Het kan zijn dat je binnen loopt en dat je al een perfecte kleur hebt maar net even een Lowlight of een reverse Balayage nodig hebt om het 4D effect te krijgen en het blond er uit te laten knallen. Voor de perfect 4D zou je een combinatie moeten hebben van je eigen haarkleur, een iets lichtere warmere kleur wat je midden toon is en de Balayage of Highlights die de lichtste kleur zijn.

Vraag een van onze stylisten welke 4D jou het beste staat en welke past bij je huidskleur en persoonlijke stijl. Een consult is free, dus mocht je in de buurt zijn, loop binnen en vraag om een passend advies!