5 vragen

Die je je Hairstylist moet vragen voordat hij begint met knippen……

Als je niet goed communiceert kan het wel eens heel anders uitpakken dan dat je zou willen. Om er zeker van te zijn dat je blij de deur uit gaat hier een aantal tips die je een Hairstylist kan vragen:

1. Hoe valt straks mijn haar? Hou er rekening mee dat als je afspreekt er twee centimeter af te laten knippen het wel eens veel meer kan lijken als het geföhnd is. Hou er dus rekening mee dat droog haar korter is.

2. Moet ik mijn haar straks iedere dag föhnen? Vraag dit! Veel willen een wash and wear in de ochtend. Ben je toch een föhner of laat je het regelmatig door de kapper föhnen: no worries!

3. Kan mijn haar straks nog in een staart? Als je dit wil vraag dan hoe hij/zij van plan is de voorkant te knippen. Niet als je het straks naar achteren wil doen dat er allemaal losse plukken rond je hoofd hangen.

4. Hoe moet ik het straks onderhouden? Sommige coupes hebben nu eenmaal meer onderhoud nodig dan andere. Vraag duidelijk hoe vaak je naar de kapper moet om deze look te kunnen onderhouden.

5. Vraag of het niet te vroeg is om te knippen! Als je iets nieuws wil of een andere style wil proberen: wees geduldig. Soms is het nodig je haar even te laten groeien voor die nieuwe look. Vraag dus duidelijk of je even moet wachten.

Meer advies nodig? See one of our stylists!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater