5 vragen

Die je je Hairstylist moet vragen voordat hij begint met knippen……

Als je niet goed communiceert kan het wel eens heel anders uitpakken dan dat je zou willen. Om er zeker van te zijn dat je blij de deur uit gaat hier een aantal tips die je een Hairstylist kan vragen:

1. Hoe valt straks mijn haar? Hou er rekening mee dat als je afspreekt er twee centimeter af te laten knippen het wel eens veel meer kan lijken als het geföhnd is. Hou er dus rekening mee dat droog haar korter is.

2. Moet ik mijn haar straks iedere dag föhnen? Vraag dit! Veel willen een wash and wear in de ochtend. Ben je toch een föhner of laat je het regelmatig door de kapper föhnen: no worries!

3. Kan mijn haar straks nog in een staart? Als je dit wil vraag dan hoe hij/zij van plan is de voorkant te knippen. Niet als je het straks naar achteren wil doen dat er allemaal losse plukken rond je hoofd hangen.

4. Hoe moet ik het straks onderhouden? Sommige coupes hebben nu eenmaal meer onderhoud nodig dan andere. Vraag duidelijk hoe vaak je naar de kapper moet om deze look te kunnen onderhouden.

5. Vraag of het niet te vroeg is om te knippen! Als je iets nieuws wil of een andere style wil proberen: wees geduldig. Soms is het nodig je haar even te laten groeien voor die nieuwe look. Vraag dus duidelijk of je even moet wachten.

Meer advies nodig? See one of our stylists!