6 stappen om je haar te beschermen in de zomer

Dit is de periode waarin je haar het meeste te voortduren krijgt. Geen stress er zijn een aantal stappen die je kunt nemen om je haar voor te bereiden zodat het niet uitdroogt of extreem gaat pluizen.

1. LAAT JE HAAR VOOR DE ZOMER KNIPPEN.

Wij horen heel veel ik kom wel knippen na de zomer maar dan is het kwaad al geschiet. Doe het juist voor de zomer om extra gespleten haarpunten te voorkomen

2. INVESTEER IN GOEDE VOCHTINBRENGENDE MASKERS

Maak er een gewoonte van om in de zomer twee keer per week een vocht inbrengend masker te gebruiken.

3. KOOP EEN GOEDE BORSTEL

Bijvoorbeeld nu toch echt een keer de Mason Pearson. Vergeet deze borstel ook niet af en toe te wassen. Hoe schoner de borstel hoe beter voor je haar.

4. KOOP EEN HOED

Je ziet er niet alleen fantastisch en stylish uit maar er is geen betere bescherming tegen kleurvervaging dan een hoed.

5. GEBRUIK HAARPRODUCTEN MET UV BESCHERMING

In de meeste producten van Redken zit een UV bescherming. Laat je goed adviseren welke producten het beste werken voor je haar. Loop bij ons binnen en vraag een goed advies aan een van onze stylisten.

6. GEBRUIK EEN OLIE VOOR JE HAAR

Nu denk je vast: daar krijg ik vet haar van. Niet als je hem op de juiste manier gebruikt. Gebruik hem in je punten en een klein deel daar boven, daar waar het haar droog is. Ook hier is weer belangrijk: kies een olie die bij jouw haartype past. Wat voor de een werkt kan bij jou wel eens tegen werken. Laat je hier ook goed voor adviseren.

HAPPY SUMMER!