A note…… 25-03-20 NL

Lieve Haartheater klant,

A note from us…… 

“Wat een gekke 2 weken hebben we allemaal meegemaakt !! Alle onzekerheid, angst die op onze deuren klopte. Corona heeft ons allemaal in haar greep. Het RIVM heeft strikte regels aangekondigd om de verspreiding van deze nachtmerrie te vertragen. 

De regel is om 1,5 meter afstand te blijven, van persoon tot persoon. Onze zorg was: jullie veiligheid, de veiligheid van ons personeel en de omliggende gemeenschap, met dit alles in gedachten stonden we vorige week met onze rug tegen de muur.

De nieuwe regel dat Salons moesten sluiten kwam als geen verrassing. Het is alleen maar goed voor dat van jou en voor de veiligheid van alle anderen. Daarom hebben we al eerder dan het moest de beide Salons gesloten en besloten om onze deuren minimaal 3 weken te sluiten. 

Na een week heen en weer hollen en alle veiligheid treffen voor onze Frontdesk zijn we nu bij dag twee en opeens krijg je tijd voor andere dingen. De afgelopen week hebben we herinneringen opgehaald aan betere tijden en hebben we 50K aan foto’s uitgezocht. Tijden met ons geweldige team, terugkijkend op oude foto’s, tijden met teamdagjes uit. Weekends weg en Kerstfeesten. Foto’s die teruggaan naar de oorsprong van het verhaal van Het Haartheater in Amsterdam, Reguliersgracht, Weteringschans, Cornelis Schuytstraat & De Beethovenstraat. We kijken ernaar uit om in de nabije toekomst meer gelukkige herinneringen te creëren, NIET alleen met ons geweldige team, maar ook met jou als trouwe klant.

Het veelbelovende nieuws van het RIVM maakte bekend dat de verspreiding van Corona zich lijkt te stabiliseren. We hopen oprecht net als iedereen dat dit zo blijft en dat dit allemaal zo snel mogelijk overgaat!! We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te verwelkomen zodra het RIVM groen licht geeft. Tot die tijd ligt de focus op 6 April, we blijven positief. We kunnen je beloven dat we zullen werken om alle behoeften op het gebied van Beauty als dit voorbij is. 

Last but not least, we wensen jou en je dierbaren een goede gezondheid en BLIJF VEILIG ❤️ 

Liefs, 

❤️

Ferry & Joost 

Founding Directors Het Haartheater, Amsterdam