Over Ons

WELKOM

Een luxe stadse oase, dat is de sfeer in de Salons van het Haartheater. Met de beste Coloristen, Stylisten en Beauticians zijn alle elementen in huis om aan al je haar- en beautywensen te voldoen. In onze salons in Amsterdam Centrum en Uptown Zuid werk je desgewenst door met laptop op schoot. Of maak het jezelf gemakkelijk met een goede kop koffie en een stapel tijdschriften.

WAT DOEN WE?

We werken met hoogwaardige producten die je haar verzorgen en de kleur garanderen.
We luisteren goed naar persoonlijke wensen maar geven ook graag advies – of het nu een totale transformatie is of de subtielste verandering, we zijn pas tevreden als je vol zelfvertrouwen en blij de deur verlaat.
We zijn vakkundig en efficiënt als je weinig tijd hebt maar maken net zo lief tijd om je uitgebreid volledig te verzorgen, inclusief hoofdmassage.

TWEE LOCATIES

Naast onze locatie aan de Weteringschans in het Centrum vind  je het Haartheater ook op de hoek van de Beethovenstraat en de Stadionweg in Uptown Zuid.

Naast de zorgvuldig geselecteerde (sustainable & organic) producten uit de salon kun je in de shop terecht voor make-up en haarverzorging van merken als  Noir Stockholm, Youngblood Mineral Cosmetics, Davines, Saryna Key, Eleven Australia, Iles Formula, Roze Avenue, Olaplex en nog veel meer.

DE OPRICHTERS

Partners Ferry Loeve en Joost van den Berg begonnen hun droom in 2003 op 25m2 in de Molsteeg in Amsterdam, waar Joost knipte en Ferry kleurde.

Vele jaren later kreeg het Haartheater zijn naam omdat een salon elke twee uur weer heel nieuw theater biedt.  Na de eerste grote salon op de Weteringschans fantaseerden ze over nog zo’n pand in de stad, en enkele trips naar New York City verder werd het total beauty-concept waar je alles onder één dak kunt vinden werkelijkheid op de Beethovenstraat.

Joost van den Berg staat bekend om zijn gave voor iedereen de juiste kapper te vinden en maakte van het Haartheater in korte tijd een salon met veel trouwe vaste klanten. Hij begon zijn carriere in Rotterdam en heeft ruim 25 jaar ervaring als kapper. Wil je door hem persoonlijk geknipt worden, dan is het zaak om op tijd te bellen voor een afspraak op de Weteringschans.

Vrouwen in the know weten Ferry Loeve te vinden voor de perfecte kleur blond, van koel Scandinavisch tot warm caramel. Hij werkte acht jaar voor Redken als International Color Artist en stond op vele podia in binnen- en buitenland om colorists in spé te trainen.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater