ADRIAN THE BARBER

Gespecialiseerd in het knippen van mannen en ouderwets scheren.

De afgelopen 30 jaar is er bij mannen ingeprent dat scheren makkelijk en snel moet zijn.  In deze drukke, gejaagde maatschappij trekken we dat natuurlijk niet in twijfel. We scheren ons haastig om vervolgens zo snel mogelijk de deur uit te gaan.

Echter lijken steeds meer mannen hierop terug te komen. In een wereld waar alles steeds sneller moet, lijkt de behoefte aan een rustmomentje voor jezelf steeds groter te worden. De traditionele scheerbeurt is terug!

Traditioneel scheren is een teken van mannelijkheid, een rustgevend ritueel, een momentje van ontspanning. In Het Haartheater werken we met de klassieke scheermessen, scheerkwasten van dassenhaar en luxe geurende scheerzepen van Truefitt & Hill. Daarnaast gebruiken we alles van Redken For Men.

5b07e6e4083db085ea8d34208f3803ff

Wie nog nooit met een klassiek scheermes heeft geschoren, moet zich voor eens door Adrian op een ouderwetse manier laten scheren in ons Baardtheater.

Waar?

Locatie Weteringschans.

Bel voor een afspraak tel.: 020 495 51 42 of boek ONLINE via ons online boekingssysteem.

 

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM