ADRIANS FAVORITE!

Redken Cerafill Dense FX Hair Diameter Thickening Treatment. Het product voor dun of dunner wordend  haar.

Verdikt het haar om zo volheid en dichtheid te creeren. Vergroot de diameter van haar en zorgt voor onmiddellijk voller ogend haar. Baanbrekende lichtgewicht formule met SP-94, Ceramide en filloxane penetreert het haar om zo het haar te versterken en haarbreuk tegen te gaan.

Gebruik: verdeel het haar in secties en pas de treatment toe beginnend bij de aanzet en dan naar de punten van het haar. Masseer het product zachtjes in en kam het haar door. Niet uitspoelen. Daarna drogen en stylen als gewenst.

Hier ga je blij van worden!

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM