After summer hair tips (Salon & home)

Of we het nou leuk vinden of niet, maar de zomer is alweer bijna voorbij. Hopelijk heb je genoten van een heerlijke vakantie. Je haar heeft het dan flink te voortduren gehad met de hitte van de zon, het zoute zeewater en het chloor van het zwembad water. Waarschijnlijk voelt je haar wat droog aan en is je kleur misschien lichter geworden of wat dof. 
No worries, we got you!
we hebben een aantal salon treatments en at home treatments voor je op een rijtje gezet.
Salon treatments:
Saryna Key – Bôha Shea treatment.
Deze ampullen bestaan uit 60% natuurlijke keratine, ideaal voor droog, beschadigd en gekleurd haar! Deze unieke formule bevat ook speciale polymeren die zorgen voor een complexe, intensieve behandeling voor het voeden en herstellen van je haar van de wortels tot de punten.
OLAPLEX  Nr 1 & 2;
OLAPLEX 1: BOND MULTIPLIER werkt op moleculair niveau om gebroken verbindingen in het haar op te sporen en te herstellen die veroorzaakt zijn door chemische, thermische en mechanische schade. OLAPLEX kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen of kan worden toegevoegd aan elke service om het haar te beschermen en te versterken
OLAPLEX 2: BOND PERFECTOR TREATMENT: De OLAPLEX Stand-Alone Treatment is de ongeëvenaarde salonservice die beschadigd haar hersteld, sterk en gezond haar behoudt. De behandeling geeft direct geweldige resultaten op alle haartypes, inclusief ‘virgin’ en natuurlijk krullend haar. Als jouw haar gekruld is, van wavy tot coily, zal de behandeling helpen om jouw krullen te herdefiniëren. Na een behandeling zal je haar al ongelooflijk aanvoelen, pluisvrij zijn, meer handelbaarheid zijn waardoor het makkelijker te stylen is, en er gezond en glanzend uitziet. 
Shades EQ Color Gloss behandeling.
Deze behandeling geeft waanzinnig veel glans, het kleurt in zonder dat je een geverfd hoofd krijgt en daarnaast denkt deze kleuring dat het een conditioner is.
Zie het als een soort lipgloss voor je haar. 
Het geeft net even die oppepper die het nodig heeft!
Vraag onze kleurspecialisten wat de mogelijkheden voor jouw zijn!
Boek HIER  je EQ color Gloss behandeling!
Of bel +31 (0)20 495 5142  (Centrum)
+31 (0)20 226 1088 (Uptown zuid)
Home treatment: 
NOIR EPIC TREAT DEEP CONDITIONING TREATMENT MASK
Hier kunnen we kort over zijn: dit is episch. Een uniek, lichtgewicht, diepgaand voedend masker, dat zo vol voedende haarverzorgingsingrediënten zit dat het vanaf de eerste behandeling meteen gespleten punten begint te repareren en beschadigd haar nieuw leven inblaast. Zelfs de meest hopeloze haarbos kan gered worden. Trust us. We zien het elke dag gebeuren.
https://www.hethaartheater.shop/nl/deep-conditioning-treatment-mask-200ml.html