AFTER SUMMER HAIR?

Heb je blond haar en heeft de zon veel met je haar gedaan deze zomer?

Heb je het gevoel dat je haar wel een shot kan gebruiken?

WIJ ADVISEREN REDKEN BBB SPRAY.

Wat is de Blonde Idol BBB spray?

Een lichtgewicht, leave-in of uitspoelbare multi-tasking conditioning spray. De eerste BBB haarbehandeling dat blond haar in balans brengt, verfraait en verheldert:

BALANCES:

*Versterkt wortel tot punten.

*Hydrateert gelijkmatig.

*Vult porositeit op.

BEAUTIFY:

*Beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools.

*Lichtgewicht conditionering.

*Ontwart direct.

*Gaat kroezen tegen.

BRIGHTEN:

*Verhoogt de glans.

*Het haar voelt glad en zijdezacht aan.

Redken’s exclusieve Kera-Bright-System met Kerabond, extract van Blauwe Viooltjes en Melkzuur helpt het haar te versterken en geeft glans, zodat blond haar straalt, helder, zacht en mooi blijft.

Gebruik: Spray gelijkmatig op vochtig of handdoek gedroogd haar. Uitspoelen na 1-2 minuten voor een lichtgewicht conditioning. Leave-in voor een verhoogde conditioning.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM