BEACH HAIR!! HOW TO GET IT?

Ga naar het strand en dompel je haar 3x per dag in de zee en laat het aan de lucht drogen.

Lekker weer, vraagt om een lekker losse zomerse look. Ga deze zomer daarom voor een casual haarstijl: met enkele beach waves in je haar kom je altijd zomers voor de dag.

Met de beach wave look zie je er na een lange dag op het werk, een afmattend middagje shoppen of een avondje stappen nog steeds uit alsof je recht van een heerlijk relaxend dagje strandhangen komt. Deze look is ideaal voor diegene die ‘s morgens geen tijd hebben om een half uur voor de spiegel te staan!

Hoe krijg je die mooie zomerse krullen in een paar minuten voor elkaar?

 

Je BEACH LOOK in slechts 6 of 7 stappen. Het kan!

 

Doe dit:

1. Begin met handdoek droog haar

2. Masseer Redken 04 Full Effect in het haar.

3. Daarna spuit je door het hele haar Redken 07 Fashion Waves.

4. Verdeel je haar in strengen en draai ze met je handen in een soort van pijpenkrul.

5. Neem de haardroger en föhn je haar streng per streng

6. Wanneer je dit deed met al je haar, mag je alles samen verder droogblazen. Ga daarbij regelmatig met je handen door je haar, en knijp om er meer volume in te brengen.

7. Voor wie een iets meer uitgesproken krul in zijn haar wil kan om af te werken ook nog enkele haarslierten rond een krultang of stijltang draaien.

 

Vindt je dit toch te lastig en teveel werk? Boek onze Masterclass om nog meer uit je haar te halen dan er al in zit! Wij leren je HOW TO!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM