Beaching today?

Wat een feest dat we deze stranddagen ook nog even mee kunnen pikken! 

Zeg zelf: je haar zit het beste als je van het strand af komt toch? Wassen morgen en overmorgen? NEE dus! 

Gebruik een droogshampoo en hou dat beach gevoel nog even vast! 

 

Welke vinden wij fijn? Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo. Een droogshampoo voor een echte poederlift en een flexibele textuur met een matte, zachte afwerking.

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo is een poederspray die vettig haar direct opfrist. Ook zorgt het voor extra volume in het haar. Het verhoogt de textuur en volheid door oliën en onzuiverheden te absorberen. De droogshampoo zorgt voor een verfrissende en flexibele textuur met een matte, zachte afwerking.

 

De belangrijkste kenmerken:

Poederlift- meer volume

Verhoogt de textuur

Verhoogt de volheid

Absorbeert onzuiverheden

Verfrissend gevoel

Flexibele textuur

Matte en zachte afwerking

Geschikt voor alle haartypes

Gebruik:

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo heeft een ultra lichtgewicht, niet-uitdrogende formule. Schud heel goed en spuit op droge wortels of waar extra volume en droge textuur nodig zijn. Houd op 15-20 cm afstand. Breng opnieuw aan na het stylen voor nog meer onverschrokken poederlift.

Resultaat:

Roze Avenue Glamorous Volumizing Dry Shampoo frist het haar op en creëert een prachtig volume. Absorbeert oliën aan de wortels zonder enig overtollig product achter te laten. Bevat 100% vegan ingrediënten. Geschikt voor alle haartypes.