Beautyshop

Het Haartheater Beautyshop & Blow-outs

In Het Haartheater aan de Beethovenstraat hebben we OneStop Beautyshop , we hebben er een express spa waar je terecht kunt voor tijdbesparende quick fixes.
Het is niet nodig meer om naar vier verschillende adressen in de stad te gaan, want hier vind je alles bij elkaar.

De Beautyshop biedt manicures, pedicures, wenkbrauwbehandelingen, kleine gezichtsbehandelingen om te ontstressen, hand- en voetmassages, allemaal gedaan door specialisten die werken met de luxe merken CND, The BrowGal, emerginC, Perfect Eyelash en Optilash.

Geen kapper nodig, maar wel snel mooi haar? Je kunt bij ons ook terecht voor superieure blow-outs. Wassen en föhnen in de stijl die je het liefst wilt, voor haar dat gegarandeerd dagen goed blijft zitten.

emerginC Scientific Organics

In 1996 is emerginC gestart met de ontwikkeling van één enkel product: het vitamine C serum De ‘airtight active ingredient encapsulation’ in lipide balletjes zorgde voor een revolutie in de huidverzorging. Door dit baanbrekende systeem blijven de actieve, krachtige ingrediënten vers en ingekapseld, tot op het moment van gebruik. Hierdoor kunnen ze ook echt hun werk doen op de huid.

Op dit moment heeft emerginC meer dan 80 producten, waaronder ook professionele producten voor huidspecialisten.

Inmiddels ligt emerginC in werelds meest gerenoveerde hotels en spa’s.

Wij hebben er voor gekozen om in onze Beautyshop te werken met emerginC Scientific Organics.

Waarom?

emerginC Scientific Organics voldoet aan de groeiende vraag naar een echt werkzaam groen product. EmerginC is een van de weinige organic merken op de markt die het certificaat cosmeceutical mag dragen; en dus een farmaceutische werking heeft.

emerginC gebruikt geen enkele ingredient dat schadelijk kan zijn voor de mens of de natuur. De producten bevatten geen parabenen, geen kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen, worden nooit op dieren getest, zijn verpakt in recycled karton en bedrukt met gifvrije inkt.

 

CND™ SHELLAC™

In de Beauty Shop werken we met CND™ SHELLAC™

Wat is het?

CND™ SHELLAC™ Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat.

Is CND™ SHELLAC™ veilig?

CND™ SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!). Bij alle producten die CND™ op de markt heeft gebracht, staat de gezondheid van de natuurlijke nagel voorop. Bij een CND™SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. Ook het verwijderen van CND™SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos!

APOT.CARE OPTILASH

VERBETER JE WIMPERS EN LAAT DE NATUURLIJKE SCHOONHEID VAN JE WIMPERS ZIEN.

Droom jij van natuurlijk lange, volle wimpers en van vrouwelijke verleidelijke ogen?

Door het dagelijks gebruik van make up en make up remover worden wimpers zwak en vallen ze uit.

Hoe lijkt je het als je wimpers kunnen profiteren van een verzorging die voor een snelle, zichtbare, langdurige en natuurlijke verbetering zorgen?

Dit kan door het gebruik van Optilash!

De veiligste en meest geavanceerde formule:

In tegenstelling tot andere merken is Optilash prostaglandin-en hormoonvrij, heeft het geen bijwerkingen en loop je geen risico s.

Het innovatieve Optilash serum kan door iedereen gebruikt worden, of je nu gevoelige ogen hebt, lenzen of een bril draagt, zwanger bent of medicijnen gebruikt, het gebruik is volledig veilig!

The BrowGal

The BrowGal biedt je wenkbrauwen een VIP behandeling door superieure shape-en make-up tools.

Innovatief ontworpen door celebrity wenkbrauw en make up artist Tonya Crooks. Met BrowGal kan je de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen accentueren.

Tonya Crooks zegt altijd dat wenkbrauwen als sneeuwvlokken zijn, prachtig, delicaat en volledig uniek. Door Tonya’s persoonlijke benadering en kunstzinnige achtergrond heeft zij niet alleen een revolutionaire techniek ontwikkeld voor het creëren,  corrigeren en vormen van wenkbrauwen, maar ook de daarvoor benodigde tools ontwikkeld.

Na meer dan 10 jaar testen en verbeteren is BrowGal dan ook een absolute must have!