Ben je blond? Dit moet je doen in de winter

Blond haar kost nou eenmaal meer onderhoud. Om je frisse blonde highligfhts of Balayage te behouden, vooral in de winter moet je echt extra gaan verzorgen in de vorm van haarbehandelingen. Van Olaplex tot onze favoriete Silver Retreat van Noir Stockholm.

Blond harigen lopen het risico (bleach is een sterk chemische proces)  dat het haar eerder droog is en afbreekt in de winter. Dit is de reden waarom je, je haarverzorgingsregime op moet voeren en de voedingsstoffen die verloren zijn gegaan door het kleurproces moet hydrateren en vervangen.

1. Als je blond bent, heb je ook af en toe een color break nodig

De dagen van zware, chemische behandelingen zijn wel echt voorbij.

Tegenwoordig kleuren we alleen nog maar met plekken en bonders. Daarnaast zijn er mooie producten bijvoorbeeld Olaplex No.7 Bonding Oil. Olaplex No.7 Bonding Oil is een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert. Naast de herstellende werking, versterkt deze olie het haar ook en laat het een hoge glans achter in het haar zonder je lokken te verzwaren of resten achter te laten. De Bonding Oil beschermt het haar tevens ook tegen hitte en UV-straling. Het niet zomaar een olie, maar een vernieuwende ontdekking die voor geweldige resultaten zorgt!

2. OLAPLEX No. 5

Olaplex is “het” product voor als je blond bent. Simpel gezegd, Olaplex is een behandeling voor het opbouwen van je haar. Je kunt het haar niet lichter maken zonder bindingen te verbreken, en bindingen zijn verantwoordelijk voor de natuurlijke sterkte en elasticiteit van je haar. Er zijn twee vormen van Olaplex – in salon en thuiszorg. We trakteren al onze klanten in de salon op een Olaplex-behandeling om hun haarkleur te versterken. Je kunt een hele reeks Olaplex-producten kopen in onze salons. De Olaplex No.5 Bond onderhouds conditioner herstelt en hydrateert zonder extra gewicht toe te voegen – elimineert schade en kroezen voor sterk, gezond, glanzend haar.

3. Gebruik een Speciaal Violet Conditioner.

Noir Stockholm Silver Retreat Conditioner voor gehighlight, koel blond haar. deze conditioner neutraliseert ongewenste gele ondertonen en koperkleurige tonen door diep in de haarvezels door te dringen en het te herstellen en hydrateren. Silver Retreat zorgt  voor souplesse en een stralende glans.