Ben je blond? Dit moet je doen in de winter: 

Blond haar kost nou eenmaal meer onderhoud. Om je frisse blonde highligfhts of Balayage te behouden, vooral in de winter moet je echt extra gaan verzorgen in de vorm van haarbehandelingen. Van Olaplex tot onze favoriete Blond Absolue van Kérastase.

Blond harigen lopen het risico (bleach is een sterk chemische proces)  dat het haar eerder droog is en afbreekt in de winter. Dit is de reden waarom je, je haarverzorgingsregime op moet voeren en de voedingsstoffen die verloren zijn gegaan door het kleurproces moet hydrateren en vervangen.

1. Als je blond bent, heb je ook af en toe een color break nodig

De dagen van zware, chemische behandelingen zijn wel echt voorbij. 

Tegenwoordig kleuren we alleen nog maar met plekken en bonders. Daarnaast zijn er mooie producten bijvorm eeld Olaplex No.7 Bonding Oil. Olaplex No.7 Bonding Oil is een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert. Naast de herstellende werking, versterkt deze olie het haar ook en laat het een hoge glans achter in het haar zonder je lokken te verzwaren of resten achter te laten. De Bonding Oil beschermt het haar tevens ook tegen hitte en UV-straling. Het niet zomaar een olie, maar een vernieuwende ontdekking die voor geweldige resultaten zorgt!

2. OLAPLEX No. 5

Olaplex is “het” product voor als je blond bent. Simpel gezegd, Olaplex is een behandeling voor het opbouwen van je haar. Je kunt het haar niet lichter maken zonder bindingen te verbreken, en bindingen zijn verantwoordelijk voor de natuurlijke sterkte en elasticiteit van je haar. Er zijn twee vormen van Olaplex – in salon en thuiszorg. We trakteren al onze klanten in de salon op een Olaplex-behandeling om hun haarkleur te versterken. Je kunt een hele reeks Olaplex-producten kopen in onze salons. De Olaplex No.5 Bond onderhouds conditioner herstelt en hydrateert zonder extra gewicht toe te voegen – elimineert schade en kroezen voor sterk, gezond, glanzend haar.

3. Gebruik een Speciaal Violet masker. 

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet is een haarmasker voor gehighlight, koel blond haar. Het haarmasker neutraliseert ongewenste gele ondertonen en koperkleurige tonen door diep in de haarvezels door te dringen en het te herstellen en hydrateren. De formule bevat hyaluronzuur en edelweiss bloem, waardoor het haar wordt gekalmeerd en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haarmasker zorgt daarnaast voor souplesse en een stralende glans. Er wordt aangeraden om de  Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet 1 keer per week te gebruiken. Zo blijft het haar beschermd tegen oxidatie en vervuiling, waardoor je dagelijks zal genieten van jouw prachtige koele/neutrale haarkleur!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM