Ben je je haar voldoende aan het conditioneren?

Het is tijd om je voor te bereiden op een Nederlands Najaar, dus daarom: ben je je haar al voldoende aan het conditioneren?”

We gaan van droog en warm binnen naar droog, nat en koud naar buiten. Stappen de Auto in en zetten nog even een heater aan. Nog meer droge lucht dus. Wat moet the doen met je haar? Helaas is er geen one size fits all-antwoord. Bekijk de onderstaande tips die het beste bij u passen!

Heb je dun haar?

Als je dun haar hebt, moet je om de dag conditioneren. Dit omdat het anders behoorlijk klit en je er niet op zit te wachten dat je met het kammen en borstelen je haar uit je hoofd trekt. Wij ziin fan van de Muroto Volume Conditioner van Shu Uemura. Tip: je kan alvast proberen het zachtjes door te kammen onder de douche.

Heb je dik haar?

Als je dik haar hebt, moet je elke dag conditioneren. Dit betekent niet dat je elke keer moet wassen, maar je moet proberen je haar nat te maken en het elke dag met een beetje TLC te behandelen – vooral als je van buiten houdt. Een keer per maand wil je misschien zelfs een diep conditionerend haarmasker gebruiken, zoals het Noir Epic Treat Mask Het is diep hydraterend en helpt pluizen te voorkomen. Het hersteld het meest droge haar! Wonderen op je hoofd dus! 

Heb je gekleurd haar?

Als je gekleurd haar hebt, moet je je haar een keer per week behandelen met een diepe conditioner en haarmasker. Dit komt omdat haar dat is gekleurd of gebleekt is gestript en het vermogen om vocht vast te houden niet zo goed is als ongekleurd haar. Wees niet bang, je hoeft niet te stoppen met het kleuren van je haar!

Probeer gewoon de Olaplex nr. 5 Bond onderhouds conditioner. Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner herstelt en hydrateert je haar zonder het zwaar te maken. Het verbindt gebroken bindingen opnieuw om beschadigd haar, gespleten haarpunten en kroezen te voorkomen.

Te koop via onze WEBSHOP

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater