Ben jij een Matcha Lover?

GOED NIEUWS: In Amsterdam opende onlangs de eerste Matcha Bar.

Deze dessert shop is geheel in het teken van matcha. Matcha is een eeuwenlang bewaard geheim uit Japan.

Matcha Bar Amsterdam is een Japans geïnspireerde dessertwinkel met een focus op matcha-poeder: een super gezonde thee-poeder.

 

De focus van de Matcha Bar ligt op zowel klassieke desserts met een Japanse twist, als op warme en koude dranken: matcha latte, bubble tea, green tea en smoothies. Alle producten bij de Matcha Bar worden vers gemaakt door een team van Japanse pastry chefs, zoals roll cakes, tiramisu, cream puffs, cookies, madeleines en andere matcha snacks.

 

Wat kunnen we nog meer vertellen over Matcha?

Matcha is de crème de la crème onder de thee. Het is een bron van antioxidanten (polyphenolen) die jouw lichaam gezond houden. Daarbij zijn deze antioxidanten goed voor de bloeddruk, bloedcirculatie (weer goed voor je haar) en ze helpen tegen veroudering.

Een kopje Matcha thee stimuleert de vetverbranding en heeft geen negatieve bijwerkingen.

Sterker nog, het ontgift het lichaam doordat afvalstoffen worden afgevoerd. Wat wil je nog meer?

 

Waar?

Albert Cuypstraat 89 | Amsterdam

 

Kijk voor de openingstijden en het menu: www.matchabar.nl

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM