BERTIL’S FAVORITE: REDKEN ONE UNITED

25 VERZORGENDE BENEFITS IN 1 FLES

NEW ONE UNITED ALL-IN-ONE MULTI-BENEFIT TREATMENT VOOR ALLE HAARTYPES

Ieder’s haar heeft een unieke textuur, een uniek verhaal. Nu is er 1 product die ons verenigd en de conditie van elk haartype versterkt met 25 verzorgende voordelen in 1 fles. New One United all-in-one multi-benefit treatment geeft het haar de verzorging dat het nodig heeft om eruit te springen met zijn one-of-a-kind beauty!

TOEPASSING

Gebruik na het wassen of om te verfrissen tussen wasbeurten in

Gebruik als een verzorging, spoel uit na het wassen

Gebruik als een verzorging, niet uitspoelen na het wassen

Gebruik als verlenging van een Redken Styling product to finish your look

Tip: Bij gebruik van meedere producten, gebruik altijd het lichtste product eerst, wat meestal One United is

Bertil: Voor mij is de One United Spray de NUMBER ONE. Als een primer voor het opbouwen van  producten. Het haar kamt makkelijk door en het geeft een fantastische glans. Ik zeg TOP!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM