BESCHERM JE HAAR IN DE HERFST

De herfst staat bekend om de onstuimige weersomstandigheden, die een behoorlijke aanslag op ons haar kunnen plegen.

De kletsnatte dagen zorgen er voor dat je haar verschillende vormen aanneemt. Je gaat met een mooi gestylde coupe naar buiten en na een natte miezerige windhoos zie je er weer uit of je net je bed bent uitgestapt.

Deze haarproblemen zijn makkelijk te voorkomen met een MaxLiss keratine behandeling. Alle MaxLiss keratine behandelingen zorgen ervoor dat:

– de haarschacht optimaal gehydrateerd wordt en opgevuld wordt met keratine
– de haarschubben goed gesloten blijven
–  ongewenst vocht wordt niet geabsorbeerd
–  de haarschacht blijft in balans en wordt niet beïnvloed door de weersomstandigheden
–  het haar is soepel, gezond en blijft in model

Vraag een van onze Keratine Specialisten in het centrum Mahis of Melchi en in Oud Zuid Yentl of Claudia om meer informatie en kijk wat voor jou de beste behandeling is.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM