Best Foods For Healthy Hair

Wat is er nou niet beter dan een “perfect hairday” en als jullie net als ons zijn, dan doen we er alles aan met serums, shampoos, maskers en alle andere producten om ons haar in een goede conditie te houden. 

Een goede conditie van je haar betekent niet automatisch fantastisch haar. 

Veel komt van binnenuit. Je hebt vast weleens gedacht tijdens een griep: wat zit mijn haar belabberd! Als je van binnen weinig weerstand hebt en je voelt je beroerd zie je dat direct terug aan je haar. 

DUS eet je haar gezond en zorg voor een goede weerstand. Hier een lijst met wat je zeker moet nemen om gezond haar te krijgen en te behouden:

Eat this! And thank us later

Folaat (foliumzuur) en ijzer zorgen voor sterk haar.
Ze helpen je zuurstof te geven aan je haarzakje, als je haar voldoende zuurstof krijgt valt het minder uit. Als je naar de dokter gaat om te kijken wat je tegen haaruitval kan doen prikken ze je altijd op ijzer. Ijzer tekort is de grote boosdoener van haaruitval dus.

Proteine
Als je goed kijkt wat er in een shampoo of conditioner zit zijn het altijd proteïnen en vocht (bij Redken altijd) Dit zijn de bouwstenen voor je haar. Eet je voldoende proteïnen dan zal je merken dat je haar er ook beter uit ziet.
Wat kan je eten om te zorgen dat je voldoende proteïnen binnen krijgt?

Kip
Beef
Tofu
Soja
Eieren

Natuurlijk kan je het ook nemen in de vorm van een shake.

Omega 3 (vetten)
Omega 3 zorgt ervoor dat je haar gaat glanzen. Wie wil dit niet?
Ze zorgen dat je haar sneller of in ieder geval snel gezond groeit.

Waar zit dit in?
Vette vis (bijvoorbeeld zalm)
Paranoten (heel goed voor je haar), je weet wel die vieze noten die je altijd als laatste op eet uit een noten mix.
Lijnzaad.
Broccoli
YES Broccoli. Verbaast je dit? Broccoli is altijd goed. 1 x in de week moet je dit minimaal eten. Het is de POWER groente als het gaat om vitaminen. Je zal zien dat door het eten van broccoli ook je haar sterker gaat worden en minder snel afbreekt.
Heb je het idee dat je haar dunner aan het worden is? Plant wat broccoli struiken in je tuin en eet het minimaal twee keer per week.

Calcium
Ja dat haalden we vroegen uit melk maar tegenwoordig heeft iedereen last van Lactose intolerantie of gluten. Melk zeiden ze vroeger: is goed voor je botten en dus ook voor je haar. Dus wij drinken gewone melk in onze koffie en nemen ook af en toe een bak kwark.
Wil je dit niet? Je kan Calcium in pilvorm krijgen maar je kan het ook halen uit: yoghurt, tofu, kool, groene groenten en amandelen.
Zorg dat je dit eet en hier op let.

Geloof ons: het werkt echt!

OASE HAIR VITAMINS

Een revolutionaire vegan gummy voor gezonder, langer en mooier haar!

Onze moderne levensstijl biedt ons ongekende mogelijkheden.

We zijn altijd bereikbaar, continu onderweg en elke dag bereid om de lat hoger te leggen. Maar hoe veel voldoening we er ook uithalen: ons drukke bestaan heeft een weerslag op ons lichaam. Stress en tekorten in voedingsstoffen geven ons haar flink wat te verduren.

Zo ervaart ongeveer 95% van de vrouwen vroeg of laat haarproblemen zoals uitval en haarbreuk. Een slechtere haardos kan je flink onzeker maken.

Onnodig: want door je lichaam een handje te helpen en de juiste supplementen te nemen, ziet je haar er binnen de kortste keren weer vol en stralend uit.

De snoepjes van OASE zijn vegan Soft GumsTM.

Een gepatenteerd zacht, zoet snoepje met een natuurlijke zwarte bessensmaak. De Soft GumsTM van OASE behouden hun mooie vorm, plakken niet aan de tanden en zijn een ethisch verantwoorde keuze.

OASE Soft Gums bestaan uit 17 hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

OASE Soft Gums is een eenvoudige oplossing om het lichaam van binnenuit te voorzien van al deze benodigde voedingsstoffen voor een gezondere haargroei.

BEOOGDE EFFECTEN VAN DE HAIR Soft Gums:
• Voed je haar van binnenuit
• Verbeterd de algehele gezondheid
• Verbeterd de haarsterkte
• Voorkomt haaruitval
• Gaat haarbreuk tegen
• Laat je haar sneller groeien

OASE Soft Gums bevatten 17 cruciale elementen voor optimale en duurzame haarverzorging, zonder over de veiligheidsmarges te treden. Daarnaast zijn onze Soft Gums vrij van zuivel, gluten, soja, pinda’s en andere allergenen. Om die reden zijn zij het meest complete en verantwoorde haarsupplement op de markt.

SHOP OASE HAIR VITAMINS HIER