Blonds have more fun…….

Ze zeggen altijd: Blonds have more fun….. tot dat het op haircare aankomt. 

Laten we eerlijk zijn: als je , je haar altijd laat oplichten zal het er desondanks dat we Olaplex gebruiken toch altijd iets meer van uitdrogen dan dat je een bruine kleur over je haar laat zetten. 

Wat je niet wil is dat je mooie frisse blonde kleur binnen no time weer die gele gloed heeft. Je wil je kleur altijd “on point”, niet? 

 

Hier een aantal tips om je blonde kleur vanaf het moment dat het gekleurd is tot je volgende bezoek goed te houden. 

Om te verzorgen adviseren wij je de gehele Perfect for Platinum lijn van Pureology. 

Deze shampoo gaat er voor zorgen dat je haar sterker wordt en niet die gele gloed krijgt. Het zorgt ervoor dat je toner langer mooi blijft en vult het haar op met vocht en proteïnen wat voor stevigheid en glans zorgt. 

De Shampoo is een krachtige ZeroSulfate shampoo met een formule die reinigt en verzacht, terwijl levendigheid, glans en kleurbehoud worden verhoogt op blond haar.

Pureology Perfect 4 Platinum Conditioner is een intense dagelijkse conditioner die hydrateert en het haar ontwart, terwijl kleurlevendigheid en glans worden verhoogd. Blond haar wordt versterkt en kleurbehoud wordt gemaximaliseerd.

Pureology Perfect 4 Platinum Reconstruct Repair Mask is een geconcentreerd masker die diep doordringt in de schubbenlaag van het haar om sterk opgelicht haar of haar met highlights te verzachten, versterken en te beschermen.

Dan de laatste stap: 

Pureology – Perfect 4 Platinum – Miracle Filler Treatment

Dagelijkse leave-in treatment waarmee je sterk opgelicht blond haar of haar met highlights tot wel 78% versterkt!

PRIJS | € 20,40 | €21,50 | € 27,60 | 25,50

 

Nu denk je dat je er bent: NOPE 

Gebruik 1 x in de week een silver shampoo. Waarom? Om je te zorgen dat het geel uit je haar neutraliseert. De Toner die wij gebruiken gaat iedere was-‘ en verzorgingsbeurt een klein beetje uit je haar. Met de Silver Shampoo breng je het 1 x in de week een beetje terug. Was je nu je haar 1 x in de week dan gebruik je de Silver Shampoo 1x in de twee weken. 

DE BESTE: 

Philip B® Icelandic Blonde Shampoo is veganistisch en bevat geen parabenen, ftalaten, sulfaten of gluten; veilig voor kleur- en keratinebehandelingen; dierproefvrij.

Hoe gebruik je het? 

Breng de shampoo aan op nat haar en masseer voorzichtig met de vingertoppen de shampoo in het haar en op de hoofdhuid. 1 tot 3 minuten laten intrekken. Spoel hierna goed uit.

PRIJS | € 48,-

Probeer Blond haar niet te veel te wassen. Kraanwater brengt ook schade aan je kleur. Probeer een droogshampoo die het vuil uit je haar haalt. 

Heb je nog steeds geen goede gevonden? 

Wij zweren bij Noir Stockholm Sahara Love Story. 

Wat is het? Een verfrissende droogshampoo en textuurspray voor blondines. Geeft je haar vorm, volume en extra textuur, met een elegante blonde, poederachtige toon die goed past bij de meeste blondtinten, van asblond tot karamelblond. Bevat rijstzetmeel, dat rijk is aan aminozuren die de haarwortels versterken, volume creëren en het haar toch licht en gezond houden.

PRIJS | € 29,95

Last but not Least: 

Gaat je toner er echt heel snel uit? Vraag dan tussen de grote kleurbehandelingen om een Refresh van je Toner, deze zit er zo in en je bent weer als nieuw! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM