Boek een van onze Shu Uemura Ceremonies

Shu Uemura Ceremonies zijn geïnspireerd op de Japanse thee ceremonie en de eveneens uit Azië afkomstige shiatsu massages.

Het drinken van thee is in Japan een blijk van uiterste beschaving, een ware kunstvorm. Shu Uemura Ceremonies bestaat nét als de thee ceremonie uit een serie vooraf bepaalde handelingen. Uitgevoerd met een aan meditatie grenzende concentratie. Bij een Shi (vinger) Atsu (druk) massage wordt zachte druk uitgeoefend op diverse punten van je lichaam.

Het haalt de stress uit je lijf, bevordert je bloedsomloop en geeft energie. In Azie geloven ze dat als lichaam en geest in balans zijn, je huid er haar er stralender uitzien. Puur genieten dus!

Iedere Shu Uemura Ceremony combineert het meditatieve en rustgevende effect van de thee ceremonie met de energetische werking van de Shi Atsu massage. Je haar, hoofdhuid én geest worden gereinigd, verzorgd en opgepept. Pure luxe, puur genieten.

WAT BIEDEN WIJ?

Shu Uemura Ceremonie 30 minuten inclusief intensieve verzorging

Shu Uemura Ceremonie 10 minuten inclusief intensieve verzorging

Ook heel leuk om cadeau te geven!

 

SEE YOUR STYLIST!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater