Boek een van onze Shu Uemura Ceremonies

Shu Uemura Ceremonies zijn geïnspireerd op de Japanse thee ceremonie en de eveneens uit Azië afkomstige shiatsu massages.

Het drinken van thee is in Japan een blijk van uiterste beschaving, een ware kunstvorm. Shu Uemura Ceremonies bestaat nét als de thee ceremonie uit een serie vooraf bepaalde handelingen. Uitgevoerd met een aan meditatie grenzende concentratie. Bij een Shi (vinger) Atsu (druk) massage wordt zachte druk uitgeoefend op diverse punten van je lichaam.

Het haalt de stress uit je lijf, bevordert je bloedsomloop en geeft energie. In Azie geloven ze dat als lichaam en geest in balans zijn, je huid er haar er stralender uitzien. Puur genieten dus!

Iedere Shu Uemura Ceremony combineert het meditatieve en rustgevende effect van de thee ceremonie met de energetische werking van de Shi Atsu massage. Je haar, hoofdhuid én geest worden gereinigd, verzorgd en opgepept. Pure luxe, puur genieten.

WAT BIEDEN WIJ?

Shu Uemura Ceremonie 30 minuten inclusief intensieve verzorging

Shu Uemura Ceremonie 10 minuten inclusief intensieve verzorging

Ook heel leuk om cadeau te geven!

 

SEE YOUR STYLIST!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM