BUTTERMILK BLOND

De winter is voorbij, het is lente dus we gaan weer blonder. 

In de winter horen wij heel veel: doe maar niet te blond want ik ben zo bleek. Dus we gaan vaak aan de slag met lowlights en een toner. 

In de winter verliest je huid zijn natuurlijke warmte en helderheid en eigenlijk best gek dat we dan juist donkerder gaan. 

Onze tip: ga in de winter juist lichter desondanks dat je huid ook lichter is. Je kan juist nog meer helderheid gebruiken in de wintermaanden. Maar goed de winter is voorbij dus wij kunnen weer aan de slag met onze lightners. Onthoudt deze tip in ieder geval goed voor de volgende winter. 

Het voorjaar is reeds gestart en de zomer komt er aan en we hebben weer zin in meer avontuur. Wie voelt zich niet beter in deze periode van het jaar? 

Wat je gaat zien in het voorjaar en de zomer is meer een Solid Blond kleur. BUTTER MILK BLOND. Balayage uiteraard ook, want deze kleur is niet meer weg te denken. Durf je een stap verder te gaan en heb je echt zin in super blond haar? Laat je dan goed adviseren door een van onze Color Specialisten. 

We werken in Het Haartheater met diverse herstelproducten om het haar tijdens het kleuren niet onnodig te beschadigen. In ons assortiment hebben we REDKEN PH Bonder, OLAPLEX en sinds kort ook een nieuwe lightner: Redken Flash Lift met PH Bonder inside. 

Een tal van mogelijkheden dus om uit te kiezen. Wanneer kies je welk product? Laat dat maar aan ons over. Het enige wat wij willen is het beste voor je haar en een minimale belasting. 

See your Colorist and get ready for spring! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM