BUTTERMILK BLOND

De winter is voorbij, het is lente dus we gaan weer blonder. 

In de winter horen wij heel veel: doe maar niet te blond want ik ben zo bleek. Dus we gaan vaak aan de slag met lowlights en een toner. 

In de winter verliest je huid zijn natuurlijke warmte en helderheid en eigenlijk best gek dat we dan juist donkerder gaan. 

Onze tip: ga in de winter juist lichter desondanks dat je huid ook lichter is. Je kan juist nog meer helderheid gebruiken in de wintermaanden. Maar goed de winter is voorbij dus wij kunnen weer aan de slag met onze lightners. Onthoudt deze tip in ieder geval goed voor de volgende winter. 

Het voorjaar is reeds gestart en de zomer komt er aan en we hebben weer zin in meer avontuur. Wie voelt zich niet beter in deze periode van het jaar? 

Wat je gaat zien in het voorjaar en de zomer is meer een Solid Blond kleur. BUTTER MILK BLOND. Balayage uiteraard ook, want deze kleur is niet meer weg te denken. Durf je een stap verder te gaan en heb je echt zin in super blond haar? Laat je dan goed adviseren door een van onze Color Specialisten. 

We werken in Het Haartheater met diverse herstelproducten om het haar tijdens het kleuren niet onnodig te beschadigen. In ons assortiment hebben we REDKEN PH Bonder, OLAPLEX en sinds kort ook een nieuwe lightner: Redken Flash Lift met PH Bonder inside. 

Een tal van mogelijkheden dus om uit te kiezen. Wanneer kies je welk product? Laat dat maar aan ons over. Het enige wat wij willen is het beste voor je haar en een minimale belasting. 

See your Colorist and get ready for spring! 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater