Collecties zonnebrandproducten van COOLA 

Waarom wij COOLA het meest fantastische zonnebrand merk vinden: 

Farm to Face® 

Ze formuleren en produceren hun producten met minimaal 70% organische ingrediënten ten gunste van de lokale gemeenschap en de werkgelegenheid, waardoor ze geen hoge verzendkosten hoeven te betalen en waarmee COOLA het gebruik van bestrijdingsmiddelen kunnen verminderen om de wateren, het milieu en ons lichaam niet te vervuilen. 

De producten zijn verrijkt met antioxidanten 

Je beschermt en corrigeert met natuurlijke en organische antioxidanten die vrije radicalen bestrijden. Dit zijn ingrediënten zoals açaibessenolie, frambozenzaadolie, lijnzaadolie-extract, arganolie, avocado-olie, kokosolie en cacaoboter. 

Plant Protection® 

In al hun producten verwerken ze natuurlijke fytobeschermers. Deze ingrediënten,
zoals plankton, rode algen en frambozenzaadolie, hebben van zichzelf zonbeschermende kwaliteiten die de SPF-waarde van onze zonnebrandproducten op natuurlijke wijze verhogen. Dankzij deze ingrediënten kunnen ze ook de hoeveelheid door de FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurde actieve ingrediënten verlagen. Minder actieve ingrediënten betekent minder kans op irritatie, en dit zorgt ook voor de lichte textuur van de hoogwaardige formules. 

What else?

COOLA heeft vier verschillende collecties zonnebrandproducten: hun bekroonde Classic- en Mineral- lijnen, de meest recent gelanceerde Beauty-lijn en Environmental Repair Plus®. 

Iedere collectie bestaat uit producten en formules voor verschillende toepassingen en huidtypes. De collecties van COOLA staan ver bovenaan in de ranglijsten van de Environmental Working Group.