COOLA

COOLA is een merk dat volledig is toegewijd aan zonneproducten. Ze maken producten die je huid beschermen tegen gevaarlijke UV-stralen terwijl ze je verwennen.

Hun missie is om de huid te verwennen met de milieuvriendelijkste en meest pure producten. COOLA maakt schone, gezonde en milieuvriendelijke producten die goed zijn voor jou en je lichaam. Het zijn groene en luxe zonnebrandcrèmes met vitaminen, antioxidanten en natuurlijke ingrediënten die je beschermen tegen de zon en voorkomen dat je huid veroudert.

Iedereen is bewust bezig met de producten die het lichaam ingaan (gezonde voeding), maar het is ook erg belangrijk welke producten men op de huid aanbrengt. COOLA wil dit onder de aandacht brengen en zorgen dat dit verbeterd wordt. Natuurlijk bevatten deze producten geen parabenen, aardolie en ftalaten.

COOLA is één van de rebellen in huidverzorging met zonnebrandcrème. Ze maken limited editions, vernieuwde en voortdurend bijgewerkte formules en onderzoeken over hoe je jezelf het beste kunt beschermen tegen de zon. Dankzij het feit dat ze een gelimiteerde hoeveelheid lotions in één keer maken, hebben ze vaak de mogelijkheid om hun producten te verbeteren. Hierdoor wordt u te allen tijde de hoogste kwaliteit voorgeschoteld. De producten zijn in verschillende smaken verkrijgbaar.

Waar te koop? Vanaf volgende week in onze Beautyshop!