Terug naar educatie

COLOR CORRECTION

 • Prijs: €450 |
 • Datum: 27/02/2022

Ferry, de blond koning van Amsterdam en gecertificeerd kleur specialist Maria geven samen de training ‘Color Correction’, waar zij jou van A tot Z leren hoe je het juiste advies geeft voor een kleurcorrectie en deze uit te voeren met respect voor het haar. 

Klanten die zelf hun haar hebben geverfd of niet tevreden zijn na een kleurbehandeling. Een goede kleurcorrectie kan een uitdagende klus zijn!

Je leert tijdens deze training een behandelplan op te stellen voor het wegwerken van vlekken, te donker gekleurd haar terug te kleuren, maar ook doorgeslagen punten corrigeren, hoe je diepte terug kleurt in het haar en hoe je ongewenste tonen uit het haar krijgt. 

Ook word je geleerd welke voorbehandelingen je nodig hebt met Malibu C. 

Een inspirerende training met veel tips, formules en technieken!

Datum: 

Zondag 27 februari 

Tijd: 

10.00 – 16.00 

Locatie: 

Weteringschans 140

1017 XV, Amsterdam

Meenemen: 

Model die een correctie nodig heeft , styling tools, camera of smartphone 

*Note: komt er een collega mee als model dan is de prijs voor het model € 225,-

Beschikbare plaatsen 

10 

PRIJS TRAINING 450,- 


 

Over de educators

 • FERRY, Co-Founder, Creative Master Colorist, Educator HET HAARTHEATER

  Nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden, enthousiast over innovatieve technieken en geïnspireerd door vandaag en morgen.

  15 jaar geleden wist ik het zeker: Hair Colorist was mijn roeping. De afgelopen jaren reisde ik de wereld over als Redken Artist. Gaf trainingen aan andere kleurspecialisten en werkte mee aan grote internationale shows in Europa, New York en Las Vegas. Die kennis en ervaring wil ik graag delen. Daarom ligt mijn focus nu meer op het coachen van talenten. Als ik niet op inspiratiejacht ben, kun je me vinden in één van de salons van Het Haartheater in Amsterdam. Daar werk ik met een sterk team goed getrainde, modebewuste, creatieve stylisten. Ik vind het fijn om te werken met professionals die een sterke persoonlijkheid hebben en altijd hongerig zijn naar trends, training en innovatie.

  Naast coaching, maak ik zoveel mogelijk tijd vrij om te reizen. Ik hou van het avontuur, ben graag op Ibiza of in New-York en altijd op zoek naar nieuwe hotspots, o.a. in hometown Amsterdam. Van underground feestjes tot exposities in museums, alles wat prikkelt en bruist trekt mijn aandacht en geeft me energie. Alles wat mooi is inspireert: interieur, kunst, design.

  Specialisatie:
  – Balayage
  – Faceframe
  – Fresh blondes

  Als je doet wat je leuk vindt, dan is werken je passie. Zo denk ik erover. Ik zie de wereld in kleur! Ik geloof in de kracht van verandering als de basis sterk is. Ik krijg een kick van leven in de vijfde versnelling en droom over de toekomst onder het motto: “Those who don’t jump will never fly.”.

  @ferryloeve

  @behindtheblond

 • MARIA, Creative Color Specialist, Educator

  Als 16 jarige leerling uit de Achterhoek begon ik mijn kapperscarrière. Op mijn 21e wilde ik kijken wat er in de grote stad ‘Amsterdam’ te beleven was, dus pakte ik mijn spullen en vertrok! Mijn grote passie is KLEUR! Alles aan kleur inspireert me. Ik heb diverse kleur cursussen gevolgd en een opleiding als gecertificeerd kleur specialist. Ook heb ik een make-up opleiding in Amsterdam afgerond, wat een hele fijne aanvulling is op de total look.

  Via Instagram volg ik veel Stylisten en Coloristen en laat ik mij inspireren door hun beelden, die ik dan weer meeneem en daar mijn eigen kleur van maak. Ik heb bijvoorbeeld een to do kleuren lijst klaar staan die ik zelf ook wil creëren. I’am obsessed by de strepen die de zon in ons haar zet, die subtiele oplichting, die seamless hairline, zo fijn en zo perfect! Dit is ook wat ik het allerliefste doe in de salon, mooie kleuren maken die je gezicht omhelzen. Kortom subtiele tonen met af en toe een wat grovere dip. Daarnaast hou ik van een leuk gesprek, daar wordt ik echt een blij mens van!

  Specialisatie:
  – Perfect Blends
  – Balayage
  – Freehand techniques
  – Seamless Colors

  @beauartbymaria

Aanmelden voor color correction

 • Prijs: €450
 • Datum: 27/02/2022