DE 5 BEAUTY MUST HAVES VAN MARJOLEIN

Wij vroegen onze collega’s naar hun vijf beauty must haves.

Marjolein:

 

  1. Redken Wind Blown 05 voor meer textuur en stugheid in mijn haar.
  2. Youngblood Tangelo Lipstick om er snel opgemaakt uit te zien. Wat ik fijn aan dit product vind is dat het een creme textuur heeft en een lange houdbaarheid.
  3. Een Paddle Brush om altijd je haar te kunnen polijsten en tangle free te maken.
  4. Vision factor 50 om je gezicht te beschermen tegen de zon. Met dit product hoef je  maar een keer per dag je gezicht in te smeren. Ik wissel het af met Clinique Even Better. Ook weer een heerlijke cremige textuur en onwijs voedend. Het mooie aan dit product is dat het je pigmentvlekken vermindert.
  5. Extreme length sealer om mijn punten te sealen zodat ze er minder pluizig uit zien en ik heb minder snel last van gespleten haarpunten. Na mijn LOB wil ik toch weer terug naar mijn lange bos krullen en met dit product heb ik eerder de lengte die ik wil bereiken.

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM