DE 5 BEAUTY MUST HAVES VAN MARJOLEIN

Wij vroegen onze collega’s naar hun vijf beauty must haves.

Marjolein:

 

  1. Redken Wind Blown 05 voor meer textuur en stugheid in mijn haar.
  2. Youngblood Tangelo Lipstick om er snel opgemaakt uit te zien. Wat ik fijn aan dit product vind is dat het een creme textuur heeft en een lange houdbaarheid.
  3. Een Paddle Brush om altijd je haar te kunnen polijsten en tangle free te maken.
  4. Vision factor 50 om je gezicht te beschermen tegen de zon. Met dit product hoef je  maar een keer per dag je gezicht in te smeren. Ik wissel het af met Clinique Even Better. Ook weer een heerlijke cremige textuur en onwijs voedend. Het mooie aan dit product is dat het je pigmentvlekken vermindert.
  5. Extreme length sealer om mijn punten te sealen zodat ze er minder pluizig uit zien en ik heb minder snel last van gespleten haarpunten. Na mijn LOB wil ik toch weer terug naar mijn lange bos krullen en met dit product heb ik eerder de lengte die ik wil bereiken.