De beste Haartoner voor Blond haar: 

Wij denken dat het meest belangrijke wat je tijdens je kleursessie kan krijgen de toner is. Iedereen kan je haar oplichten, maar met de juiste kleur inkleuren…… dat is een ander verhaal. 

Eerst een aantal misverstanden de wereld uit! 

1 een toner maakt mijn haar 1 kleur – nee dus1 Wij werken met Shades EQ Color Gloss en deze toner zorgt ervoor dat iedere haar afzonderlijk gekleurd wordt. 

2 een toner maakt mijn haar koel of grijs – ook niet waar, een toner is iets wat we op maat maken om juist de kleur warmer, koeler, meer beige te krijgen. Waar we hem ook vak voor gebruiken om oneffenheden uit het haar te corrigeren. 

Wat is een toner en wat kan je er mee? 

Binnen 5 tot 20 minuten kunnen we je haar de kleur geven die we willen. Zie het als een Instagram filter. Je maakt de kleur zoals jij hem wenst. Wij zien klanten regelmatig met plaatjes van Instagram binnen komen en overal zit een filter overheen. Wil je die filter, dan maken wij die filter! 

Je haar kan dus cool, warm maar ook bijvoorbeeld een beetje lila, pink, zilver of zelfs mint worden. Net wat we willen. 

Waarom zou je een toner moeten nemen?

Een toner is belangrijk na het kleuren maar ook tussen de grote kleurbehandelingen door. Om een voorbeeld te geven: een heleboel blondines zijn na een aantal weken weer wat geler of hebben zelfs een koper gloed over het haar. Nu denk je: nee hoor niet weer zo’n lange zit bij de kapper. Geen stress, de toner gebeurt bij de wasbak dus je staat in now time weer buiten. 

Maakt een toner heel “groot” veel verschil? 

Ja en nee. Het ligt er aan wat je laat doen en wat de wens is. Je kan zo warm of cool gaan als je zelf wilt. Wil je een drastische verandering kunnen we dat ook met een toner voor elkaar krijgen. Dit is leuk om te experimenteren. Bijvoorbeeld als je denkt: ik zou wel een keer strawberry blond willen. Het is geen permanente kleur maar een non permanente. Je wast het er binnen 2 a drie weken weer uit. 

Helpt een toner om het haar Ice Blond te houden? 

Yes zeker wel. Je moet het alleen wel zelf bijhouden. Bijna iedere wasbeurt wassen met Philip B Icelandic Blond en om de drieweken een opfristoner. 

Kan je Crazy Colors met toners maken?

Ook dat kan. We hebben Peach, Pink, Lila en Mint Green. Dus ook dat experiment kan je aangaan. 

Kan een Brunette een toner gebruiken? 

Toners kunnen op iedere haarkleur. Wij gebruiken de Shades EQ ook om een kleur van brunettes of roodharigen op te frissen. Shades EQ Gloss denkt dat het een conditioner is en daarom gebruiken wij deze toner om op te frissen. Stel je voor dat je iedere drie weken een lading chemie over je haar krijgt….. dan hou je geen haar over! 

Kan je een toner los boeken? 

Ja dat kan. Als je al in Het Haartheater klant bent weten we exact wat we moeten doen. Mocht je het een keer willen proberen en je bent nog geen klant,  is het raadzaam om even bij ons binnen te lopen en aan een van onze Color Specialists te vragen wat de mogelijkheden zijn. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater