DE FAVORITE VAN NARCIS!

REDKEN PILLOW PROOF TWO DAY EXTENDER.

Narcis:

Als ik even geen tijd heb om me helemaal op te frissen en vooral na het bakken als mijn haar er wel  aan toe is dan gebruik ik de Redken Pillow Proof Two Day Extender!

Narcis

Deze droogshampoo breng je eenvoudig aan op je haar en absorbeert binnen no-time overtollige vetten en olie! Je haar voelt direct volledig opgefrist aan en je kan er weer tegenaan. Ideaal dus om op elk gewenst moment van de dag aan te brengen!

Kenmerken:
•Droogshampoo verwijdert overtollige vetten en olie
•Op elk gewenst moment van dag te gebruiken
•Je haar voelt weer volledig opgefrist aan
•Geeft een matte finish
•Laat geen restjes achter

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM