De kit die je nodig hebt: Youngblood Contour Palette

Prachtig Contour Palette voor het vormen van je gezicht

Het nieuwe Contour Palette van Youngblood geeft een verfijnde look en past perfect binnen je make-up routine. Het exclusieve palet is erg makkelijk in gebruik en de kleuren zijn voor iedereen toegankelijk. Je zult in staat zijn om je gezicht te verfraaien met mooie contouren en prachtige highlights. In het palet vind je drie tinten highlighter en drie tinten om te shapen.

Gebruik:

Bepaal eerst uw huid toon: light voor lichte huid, medium voor medium huidskleur en donker voor diepe huidskleur. De contour kleuren in dit palet zullen je helpen schaduw aan te brengen op de plaatsen die je wat dieper gelegen wilt zien, terwijl de highlight je mooiste punten van je gezicht zullen accentueren. Voor de meest nauwkeurige en effectieve toepassing, raden we aan de Contour Blush Brush te gebruiken.

Shapen/Contoure

Breng contour tinten aan met een Contour Brush van de linkerkant van het voorhoofd naar de rechterkant van het voorhoofd. Doe dit tegen de haarlijn aan.

Gebruik vervolgens de bovenkant van het oor als startpunt om de wangen te shapen. Ga van bovenkant ook richting mondhoek en vorm zo een mooi wang.

Met een Eyeshadow Brush kun je nog accenten maken links en rechts van de neusrug of op zones die je naar eigen inzicht wat dieper gelegen in het gezicht wilt hebben.

Met dezelfde Eyeshadow Brush kun je daarna de kin of kaakrand nog shapen.

Highlights

Breng de Highlight aan op de brug van de neus helemaal tot tussen de wenkbrauwen. De highlights kunnen natuurlijk ook gebruikt worden onder de wenkbrauwen.

Breng ook een highlight aan net boven de blush, zodat de wang nog meer aandacht krijgt.

Breng highlights aan net boven de lip op de cupidoboog om de lippen voller te laten lijken en op het puntje van de kin.

PRIJS | € 65,- 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater