De voordelen van een wat donkerdere blonde kleur:

Als we het over licht en donkerblond hebben dan kunnen we ons voorstellen dat je denkt bij donkerblond: saai dat heb ik zelf en bij heel blond dat je dat nu te blond vindt voor deze periode van het jaar.

Er zit ook iets tussen in als BRONDE, een haarkleur term die we twee jaar geleden ook al hoorde. Eigenlijk is het geen trend maar iets wat is toegevoegd aan het pallet en op heel veel verschillende manieren gedragen kan worden. Je kijkt naar de kleur en denkt is het nu Blond of donkerblond?

Dat is het mooie van deze haarkleur. Je hebt het allebei en je hebt niet dat hele blonde hoofd van de zomer en ook niet die saaie winterlook.

We weten dat het best een shock voor je kan zijn als je van je bestaande kleur iets anders laat maken en daarom laten wij hem graag meelopen met de seizoenen. Voor nu zou je al een iets gedemptere blonde kleur kunnen nemen en als we richting de winter gaan kunnen we daar nog een laag overheen doen en in het hart van de winter maken we hem nog iets donkerder.

Wat wel is dat je het wel echt moet bijhouden en dit om de zes weken moet doen. Wij maken gebruik van Shades EQ Color Gloss. Een kleuring die denkt dat hij een conditioner is en hoe meer je hem opbouwt hoe langer deze kleur blijft zitten zonder je haar te beschadigen. Het fijne van deze kleur is dat als we besluiten in het voorjaar weer lichter te gaan dat we het er ook zo weer uit hebben. Ook dit gaat weliswaar in drie behandelingen.

De voordelen van een Bronde Haarkleur zijn: 

Je ziet niet heel snel je uitgroei en je kan er langer mee doen zonder dat je het gevoel hebt dat je er onverzorgd uit ziet.

Je haar is er zeker gezonder door

Je haar ziet er gezonder uit. Blond kan snel dof worden en door de Shades gaat je haar weer glanzen en hoe donkerder de kleur hoe gezonder het lijkt.

Het scheelt je serieus geld (ook wel eens fijn).  Folies en Balayage zijn toch kostbaarder.

Je verandert meer van look zodat je, je garderobe hier ook steeds op aan kunt passen. Laten we eerlijk zijn, bij blond haar staat bepaalde kleding beter en zo ook voor donker haar.

Zin in een verandering? Call your Colorist!