DE WENKBRAUW TREND

Cara Delevingne heeft met haar opkomst in de mode-industrie heel wat teweeg gebracht. Haar wenkbrauwen zijn haar trademark en ieder fashion forward meisje probeert met man en macht volle wenkbrauwen te krijgen die maar iets op die van Cara lijken. De volle wenkbrauw is een trend die je nu al een tijd ziet en: de trend gaat voorlopig nergens heen. De volgende trends lopen eigenlijk allemaal in elkaar over.
Getemde wenkbrauwen

Wenkbrauwen hoeven niet zo dik aangezet te worden als Cara zelf laat doen. Sterker nog, het mag allemaal wat natuurlijker. Natuurlijk en vol, het lijkt steeds lastiger te worden. De trend is  ‘your brow, but better’. De ruige, overbehaarde wenkbrauwen maken plaatsen voor een volle verzorgde wenkbrauw.

De trend van het moment draait om de natuurlijke wenkbrauw. Harde lijnen verruilen de meesten voor textuur. Dus mis je hier en daar een haartje? Teken het dan bij met een Youngblood wenkbrauw pen of Potlood -potlood.

Afwerken kan met de Brow Artist

Donkere wenkbrauwen

Als je wel een voorstander bent van de bushy wenkbrauwen à la Cara Delevingne is dit waarschijnlijk een trend voor jou. Als ‘netjes & verzorgd’ niet jouw ding is kun je tegen die trend aanschoppen door je wenkbrauwen donkerder bij te tekenen dan normaal. Gebruik hier het liefste wenkbrauwpoeder (Youngblood Brow Artist)  of matte oogschaduw voor zodat het toch natuurlijk blijft. Een goede donkere wenkbrauw zorgt voor een mooi contrast en heeft zelfs iets verleidelijks over zich.

Power brow

Het mag duidelijk zijn dat de power brow nog steeds hot is.

Je ziet duidelijk de twee trends van hierboven terugkomen: de wenkbrauwen zien er verzorgd uit, maar zijn wel een stuk donkerder dan je natuurlijke haarkleur.

Qua wenkbrauwvorm zie je dat de wenkbrauwen recht gehouden moeten worden. Heb je juist een (sterke) hoek in je wenkbrauwen? Dan mag je die net als Cara omarmen. Hoe sterker, hoe krachtiger.

Kam omhoog

Tot slot: kam de wenkbrauwharen omhoog. Het opent je ogen en lift het gezicht zodat je er een stuk frisser uitziet. Op die manier is het ook makkelijker om eventuele gaatjes in de wenkbrauwen op te vullen en zie je gemakkelijker welke vorm je in de wenkbrauwen wil.

Vraag bij in Het Haartheater naar de wenkbrauwservices:

– epileren

– verven

– tekenen

– Masterclass door een van onze Wenkbrauw Specialisten

SEE YOUR STYLIST!