DE WINKEL VAN MARIE-STELLA-MARIS IS FANTASTISCH!

Wie is Marie-Stella-Maris?

Marie-Stella-Maris is een Amsterdam-based lifestyle merk dat ervan overtuigd is dat iedereen in de wereld toegang tot schoon drinkwater behoort te hebben.
Met de verkoop van natuurlijke verzorgingsproducten en natuurlijk mineraalwater, zetten zij ons in om een bijdrage te leveren.

Voor elk product dat jij koopt, dragen zij een vast bedrag af om wereldwijd schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren.

Mooi verhaal niet? Ook niet onbelangrijk: de producten zijn echt super fijn!

 

Zoek je nog een last minute Kerstcadeau dan slaag je hier vast en zeker.

 

MSM-ARCHIVES-5

 

Waar te koop?

Keizersgracht 357

Amsterdam

marie-stella-maris.com

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM