Dit wil je niet missen! 

Strike a Pose – Celebrating Madonna 60

Vrijdag 3 Augustus in Paradiso 

23.00 | 4.00 

Ze is een van de meest invloedrijke en succesvolle popartiesten ooit en in augustus wordt ze 60: Madonna. Daarom een groot spetterend dansfeest in Paradiso met al haar hits uit bijna 40 jaar: van Holiday tot Give me all your luvin’. En wanneer kan dat beter dan in het weekend van Pride Amsterdam; tenslotte is The Queen of Pop een gay icoon. Met ook veel hits van andere queens: van Whitney tot Beyoncé. Strike a Pose!

Koop je kaarten via: 

paradiso.nl

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM