DIY KIT

Helaas moeten we nog iets langer dicht en ziet het er niet naar uit dat we eerder open gaan dan 9 februari. 

Wij snappen als geen ander dat je geen zin hebt om ook nog eens rond te lopen met een enorme uitgroei. 

Heb jij altijd een Classic Cover bij ons, (geen highlights of Balayage), dan bieden wij Home kits aan die je op onze webshop kunt bestellen.

Hoe dit werkt: Bent je een vaste klant van Het Haartheater, dan kun je deze DIY kit online bestellen want wij kennen je kleur. Ontwikkelaar en benodigde tools zijn inbegrepen.

We hebben een highlight gemaakt (rode knop root touch up DIY) op onze Instagram-pagina. Als je erop klikt, zie je precies wat je moet doen als je zelf aan de slag gaat met de kit. 

Ben je geen vaste klant en bestel je toch een homekit dan sturen wij een willekeurige tube. Met een beetje geluk is het dan de juiste kleur! 

BESTEL HIER JE HOMEKIT

PRIJS | € 35, – ex. Verzendkosten

*we betalen voor deze kit geen geld terug. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM