Do’s and Dont’s for brows 

Sinds vorig jaar doen we naast “haar” ook pedicures, manicures, lashlift en Brows in onze vestiging aan de Beethovenstraat. 

We hebben een aantal gespecialiseerde Brow Artists en vroegen aan hun wat zij je adviseren om het beste uit je wenkbrauwen te halen. 

Hanane: 

Pluk niet zelf tussen de afspraken in. Je wilt dat al je haartjes op 1 groeicyclus blijven en ik heb vaak een plan om ze te shapen of een beetje te re shapen. Hoe meer canvas ik heb tussen de behandelingen, des te mooier ze zullen worden. 

Britt:

Laat je wenkbrauwen af en toe bijknippen. Het kan er voor zorgen dat je wenkbrauwen voller en gepolijst lijken. 

Hanane: 

Wees geduldig!

Als je op dieet bent, ben je ook na 3 weken sla eten niet 30 kilo lichter. Dit heeft tijd nodig.

Je wenkbrauwen dus ook. Wil je alles uit je wenkbrauwen halen dan kan het soms wel eens een jaar duren voordat ze in de goede shape zijn. 

Britt:

Pluk grijze haren er niet uit! Laat deze verven. Die ene grijze haar die je er teveel uit haalt kan wel eens cruciaal zijn voor je shape.

Ons advies:

Neem het advies van een browspecialist serieus. Het kan zo zijn dat je het even met iets niet eens bent. De specialists hebben een idee en een doel. uiteindelijk willen ze dat je er nog mooier uit gaat zien en soms moet je ergens doorheen om iets mooiers te krijgen. Met haar is het niet anders. Laat je je haar te kort knippen, dan moet je ook door een periode heen om weer het haar te krijgen wat je voor ogen hebt. 

Het gebeurt allemaal niet in 1 nacht! 

Laat je adviseren voor goede Brow producten. Wij werken uitsluitend met alle Perfect Eyelash producten. Verzorging voor je wenkbrauwen is het aller belangrijkste. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

We willen je geen andere Haartheater-ervaring geven dan die je van ons kent maar dan met de extra bescherming die nu nodig is.

Hygiënestandaarden voor ons team, onze salons, producten en stylingtools zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Aangezien het virus zich blijft ontwikkelen, hebben we de nieuwste veiligheidsrichtlijnen van de overheid overgenomen om ervoor te zorgen dat ons team je zo veilig mogelijk van dienst kan zijn.

Wat kunnen jullie van ons verwachten?

• Al onze teamleden dragen een gezichtsmasker.
• Tussen de werkstations zit ruim 1,5 meter.
• We desinfecteren na iedere klant alle high-touch gebieden, inclusief werkstations, wastafels, productstations en toiletten met een desinfecterende reiniger van ziekenhuiskwaliteit.
• Dagelijkse grondige reiniging van onze salons.
• Alle stations en apparatuur worden tussen de afspraken door ontsmet, evenals elke dag een extra grondige schoonmaak.

Wat vragen we van jullie?

• Reinig en desinfecteer je handen bij aankomst.
• Draag in de salon altijd een gezichtsmasker.
• Als je verkoudheids- of griepachtige symptomen hebt, vragen we je om je afspraak opnieuw in te plannen.

In deze uitdagende omstandigheden met ieders veiligheid in gedachten, zullen we er alles aan doen om
er voor te zorgen dat je je bij ons veilig voelt.

Dank voor je begrip en steun.

❤️  Team Het Haartheater