Dubbel feest met een Wereldcadeau!

Ben je al volop bezig met het verzamelen van al je kerstcadeaus of moet je nog beginnen? Wij zitten al volop in de feeststemming.

Wat geven wij met Sinterklaas of Kerst? In ieder geval een aantal Marie Stella Maris Gift Boxes.

Waarom? Ze hebben fantastische Beautyproducten, geurkaarsen en roomsprays waar je altijd mee aan kunt komen en voor elk product dat je koopt, draagt Marie-Stella-Maris een vast bedrag af om schoon drinkwater projecten te kunnen realiseren. Care for Water.

Wij zijn trots dat we dit merk in huis hebben en dragen graag een steentje bij. Dubbel feest dus!

Waar te koop? In onze Beautyshop in Uptown!

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM