DUN HAAR? LEES HIER HOE JE JE HAAR HET BESTE KUNT STYLEN

Ieder haartype vraagt om een andere aanpak. Hoe zorg je er nu voor dat dun haar voller lijkt zonder dat het doorzichtig is?

Ons advies: investeer in goede producten.

Je hebt dun haar en je wast het met een reguliere shampoo, wat gebeurt er? Het gaat plat op je hoofd zitten omdat dit product te zwaar is. Probeer dat nog maar eens de lucht in te krijgen.

Stap1

Wij adviseren Redken’s Body Full Shampoo en de Light Weight Conditioner. Deze producten zorgen ervoor dat styling producten goed verwijderd worden en het geeft het haar glans en een blijvende volume.

411BFekAhyL._AC_UL320_SR260,320_

Stap 2

Na het wassen gebruik je Fashion Waves 07. Deze Sea Salt Spray spray je in het haar voordat je het gaat drogen. Het zout in dit product geeft het haar een natuurlijke textuur en geeft je extra grip op het haar.

Stap 3

Nog steeds werken we op nat haar. Spray nu aan de hoofdhuid Redken Guts 10. Een mouse kennen we allemaal wel en van de meeste vinden we toch wel dat het haar plakkerig en vet is als we dit gebruiken. Guts geeft je extra volume op de aanzet zonder een filmlaag achter te laten.

Stap 4

Nu ga je het haar droogblazen. Als je stijl haar wilt gebruik je een borstel om het mooi te polijsten, wil je meer textuur blaas het dan met je vingers losjes droog.

Stap 5

Tijd voor de textuur spray. Wij adviseren Redken Windblown 05. Een spray die het haar niet zal verzwaren. Hij is gewichtloos, flexibel en geeft een luchtig effect.

Et voila, nooit meer plat haar.