BEHIND THE BLOND EDUCATION KAPPER/HAARSALON - HET HAARTHEATER AMSTERDAM

BEHIND THE BLOND by HET HAARTHEATER

Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma’s en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma’s kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Meet the educators

OPLEIDING

Het Haartheater is een Nederlands toonaangevende Salon met een mix van de meest innovatieve en vooruitstrevende Coloristen en Stylisten. De bedenker voor deze nieuwe beweging van Het Haartheater is Ferry Loeve, bekend om zijn gouden blondines en mooie bruine en blonde melanges, Behind The Blond brengt een moderne en new-age energie naar de haar industrie.

Behind The Blond by Het Haartheater. Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma's en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma's kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Wat we aanbieden:

CUTTING LONG HAIR

Cedric is geen onbekende binnen de kappers wereld, hij heeft veel trainingen gevolgd maar vooral ook gegeven voor andere gerenommeerde salons. Hij is een echte cut en styling expert!

Naast de perfecte cut is het plaatje niet compleet zonder de juiste styling!

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 24/10/2021

FACEFRAME & BLENDING

Sieta houdt van de perfectie in de technieken, ze maakt prachtige subtiele kleuren! Haar specialisaties zijn o.a. sun kisses hair, face framing & balayage. Ze mixt alle technieken door elkaar om zo tot een geheel te komen. 

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 31/10/2021

BALAYAGE EN STYLING

Maria haar passie is KLEUR! Een ware trendsetter op dit gebied. Unieke subtiele kleuren met af en toe een wat grovere dip, dat is wat haar het beste omschrijft. Maria staat bekend om haar prachtige Balayages,

Bekijk cursus
  • Prijs: €195
  • Datum: 14/11/2021

SOCIAL MEDIA

Rowan & Maureen zijn verantwoordelijk voor de (online) Marketing & Social Media bij Het Haartheater. 

Social media is een krachtig marketinginstrument, een kans die je niet voorbij kunt laten gaan, want jouw potentiële klant vind je hier!

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 28/11/2021

CREATIVE COLOR

Savannah staat bekend om haar excentrieke looks en bleaches maar heeft ook een heel repertoire aan balayages en freehand kleuringen. Savannah heeft een andere kijk op kleuringen, ze is altijd net iets ruwer, wat prachtige edgy resultaten oplevert.

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 27/02/2022

COLOR CORRECTION

In de hoofdstad staat Ferry bekend als de Blond koning en weet iedereen hem te vinden als er een probleem is met zijn of haar blond kleur, hij weet de oplossing!

Maria is een gecertificeerd kleur specialist en samen geven zij de training ‘Color Correction’.

Bekijk cursus