BEHIND THE BLOND - Het Haartheater AMSTERDAM - Kapper/Haarsalon Amsterdam cursus/training

BEHIND THE BLOND by HET HAARTHEATER

Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma’s en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma’s kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Meet the educators

OPLEIDING

Het Haartheater is een Nederlands toonaangevende Salon met een mix van de meest innovatieve en vooruitstrevende Coloristen en Stylisten. De bedenker voor deze nieuwe beweging van Het Haartheater is Ferry Loeve, bekend om zijn gouden blondines en mooie bruine en blonde melanges, Behind The Blond brengt een moderne en new-age energie naar de haar industrie.

Behind The Blond by Het Haartheater. Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma's en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma's kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Wat we aanbieden:

 • Prijs: €395
 • Datum: 06/02/2022

FREEHAND BALAYAGE

Tijdens deze training leer je van onze creative color experts hoe je met freehand technieken de mooiste subtiele balayage creëert. Je wordt uitgebreid gecoacht hoe je deze het beste kan inzetten en wanneer je deze technieken het beste kan gebruiken bij jouw klant. 

Bekijk cursus
 • Prijs: €450
 • Datum: 27/02/2022

COLOR CORRECTION

Ferry, de blond koning van Amsterdam en gecertificeerd kleur specialist Maria geven samen de training ‘Color Correction’, waar zij jou van A tot Z leren hoe je het juiste advies geeft voor een kleurcorrectie en deze uit te voeren met respect voor het haar. 

Bekijk cursus
 • Prijs: €395
 • Datum: 06/03/2022

BLEACH & COLOR POP

Bleaching is een zeer accuraat proces. Er spelen veel factoren een rol als het gaat om het verkrijgen van een goede bleach kleur zoals de algehele conditie van het haar, het oude patroon van de highlights wegwerken en de inwerkingstijd. 

Bekijk cursus
 • Prijs: €395
 • Datum: 20/03/2022

INTERNAL LAYERS

Onze master stylisten Cedric & Sieta gaan tijdens de training ‘Internal layers’ dieper in op de technische kant van onzichtbare lagen knippen. Leer door gewicht te verminderen voller, volumineus haar te creëren met meer body.

Bekijk cursus
 • Prijs: €395
 • Datum: 03/04/2022

DIMENSIONAL BLOND

In deze training leer je welke verschillende technieken je kunt gebruiken om de perfecte blond blend te krijgen.

Je leert verder te kijken dan de alledaagse highlights of veel balayage plukken inzetten. Goed kijken wanneer je donker of licht plaatst is key!

Bekijk cursus
 • Prijs: €295
 • Datum: 10/04/2022

SOCIAL MEDIA

Rowan & Maureen zijn verantwoordelijk voor de (online) Marketing & Social Media bij Het Haartheater. 

Social media is een krachtig marketinginstrument, een kans die je niet voorbij kunt laten gaan, want jouw potentiële klant vind je hier!

Bekijk cursus