BEHIND THE BLOND by HET HAARTHEATER

Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma’s en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma’s kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Meet the educators

OPLEIDING

Het Haartheater is een Nederlands toonaangevende Salon met een mix van de meest innovatieve en vooruitstrevende Coloristen en Stylisten. De bedenker voor deze nieuwe beweging van Het Haartheater is Ferry Loeve, bekend om zijn gouden blondines en mooie bruine en blonde melanges, Behind The Blond brengt een moderne en new-age energie naar de haar industrie.

Behind The Blond by Het Haartheater. Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma's en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma's kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Wat we aanbieden:

  • Prijs: €295
  • Datum: 03/10/2021

BALAYAGE EN STYLING

De stijl van Maria: Haar passie is KLEUR! Een ware trendsetter op dit gebied. Unieke subtiele kleuren met af en toe een wat grovere dip, dat is wat haar het beste omschrijft. Maria staat bekend om haar prachtige Balayages,

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 28/11/2021

CREATIVE COLOR

Ferry: In de hoofdstad staat hij bekend als de Blond koning en weet iedereen hem te vinden als er een probleem is met zijn of haar blond kleur, hij weet de oplossing!

Herken je dit? 

Bekijk cursus
  • Prijs: €195
  • Datum: 14/11/2021

SOCIAL MEDIA

De Social media tijgers van Het Haartheater.

Rowan & Maureen zijn verantwoordelijk voor de (online) Marketing & Social Media bij Het Haartheater. Rowan is nu ruim 10 jaar werkzaam in de fashion &

Bekijk cursus
  • Prijs: €195
  • Datum: 17/10/2021

CUTTING LONG HAIR

Cedric is geen onbekende binnen de kappers wereld. Hij heeft veel trainingen gevolgd maar vooral ook gegeven voor andere gerenommeerde salons. Cedric is een echte cut and styling man!

Naast de perfecte cut is het plaatje niet compleet zonder de juiste styling. 

Bekijk cursus
  • Prijs: €295
  • Datum: 27/02/2022

COLOR CORRECTION

De stijl van Maria: Haar passie is KLEUR! Een ware trendsetter op dit gebied. Unieke subtiele kleuren met af en toe een wat grovere dip, dat is wat haar het beste omschrijft.

Voor kleurcorrecties weet iedereen in de stad Maria te vinden,

Bekijk cursus

PRIVE ONDERWIJS

Om verder aan je behoeften aan te passen, bieden we externe trainingsprogramma’s aan, waarbij we naar je toe komen in de ruimte waarin je je het prettigst voelt.

We bieden meerdere opties om aan je behoeften te voldoen;

Bekijk cursus