BEHIND THE BLOND - Het Haartheater AMSTERDAM - Kapper/Haarsalon Amsterdam cursus/training

BEHIND THE BLOND by HET HAARTHEATER

Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma’s en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma’s kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Meet the educators

OPLEIDING

Het Haartheater is een Nederlands toonaangevende Salon met een mix van de meest innovatieve en vooruitstrevende Coloristen en Stylisten. De bedenker voor deze nieuwe beweging van Het Haartheater is Ferry Loeve, bekend om zijn gouden blondines en mooie bruine en blonde melanges, Behind The Blond brengt een moderne en new-age energie naar de haar industrie.

Behind The Blond by Het Haartheater. Educatie met een mix van hun kenmerkende werk van Kleur en Styling, privélessen op maat, Shadowing-programma's en Business Mentoring om je bedrijf tot het uiterste te laten gaan.

Met onze verscheidenheid aan programma's kunnen professionals van elk niveau leren, groeien en de drukte van het Haartheater in zich opnemen. Het omvat alle aspecten, waaronder; consultatie, het plannen van een “haar kleur plan”, een mix van verschillende kleurtechnieken om naadloos en toekomstbestendig kleurwerk te creëren, meerdere styling looks evenals bedrijfs- en personeelsadvies, cultuuropbouw binnen je bedrijf en alle tips en trucs om je zichtbaarheid op social media te vergroten.

Wat we aanbieden:

  • Prijs: €395
  • Datum: 15/05/2022

PERFECT HIGHLIGHTS

Tijdens “The perfect highlights” training van onze advanced color specialisten leer je welke folietechnieken er zijn, welke technieken welke effecten geven en hoe je deze bereikt. 

De wens van de klant staat tijdens deze training centraal,

Bekijk cursus
  • Prijs: €395
  • Datum: 19/06/2022

INTERNAL LAYERS

Onze master stylist Cedric gaat tijdens de training ‘Internal layers’ dieper in op de technische kant van onzichtbare lagen knippen. Leer door gewicht te verminderen voller, volumineus haar te creëren met meer body.

Deze techniek zorgt voor zachte subtiele beweging zonder harde lijnen in het haar. 

Bekijk cursus
  • Prijs: €395
  • Datum: 26/06/2022

BALAYAGE & STYLING

Maria haar passie is KLEUR! Een ware trendsetter op dit gebied. Unieke subtiele kleuren met af en toe een wat gedurfde chunck, dat is wat haar het beste omschrijft. Maria staat bekend om haar prachtige Balayages,

Bekijk cursus