Een baby zachte huid is niet een kwestie van leeftijd……. 

Wij krijgen regelmatig de vraag of organische, niet-toxische huidverzorgingsproducten mogelijk even effectief kunnen zijn als haar grote conventionele tegenhangers. 

Het antwoord is JA! 

Zonder alle vulstoffen, texturen, en kunstmatige geurstoffen waar cosmetische bedrijven skincare mee formuleren hebben de niet toxische versies vaak hogere concentraties van daadwerkelijke actieve ingrediënten. 

Een goed voorbeeld hiervan is de emerginC Scientific Organics Phytocell Detox Mask.

Een masker op basis van o.a. zeewier, algextract, spirulina, zeeaster, fyto-stamcellen uit druiven en Franse groene klei. In Europa wordt veel gebruik gemaakt van deze zeer fijne kleisoort uit Frankrijk. De klei wordt op ongeveer 60 m. diepte geworven en in stukken door zon en wind gedroogd. Tijdens dit drogingsproces wordt de waarde van de klei verhoogd omdat er zich meer mineralen in vormen. 

Het bevat een groot aantal heilzame mineralen waarvan kiezelzuur de belangrijkste is. Het bevat tevens magnesium, zwavel, aluminium, natrium, fosfor, mangaan, calcium, ijzer, kalium, zink, zuurstof en water. De mineralen zijn allen organisch, waardoor het lichaam ze makkelijk kan opnemen. Het phtyocell dextox mask onttrekt onzuiverheden en de effecten van luchtvervuiling aan de huid, voedt, licht de huid op, verzacht en verbetert teint en textuur.

Huidtypen:

alle huidtypen

Gebruik:

1-3 keer per week; breng een dun laagje aan op de schone huid en laat dit 10-15 min. intrekken. Daarna grondig verwijderen en evt. opvolgen met phytocell serum en creme.

Het resultaat:

Dit masker zorgt voor een gemineraliseerde, ontgifte huid met een stralende teint en voedingsstoffen’boost’.

actieve ingrediënten: kombucha, yto-stamcellen uit druiven, druif- en druivenpitextract, algenextract, glycerine, withonyl™, zeewier, spirulina, zeeaster (aster tripolium) olie, zoete amandelolie, palamaria palmata (zeepeterselie) extract, groene klei en een hoge dosis vitamine C.

Het is net of dat je thuis een gezichtsbehandeling krijgt in 5 minuten. Mensen met de meest gevoelige huid kunnen dit masker 1 keer in de week gebruiken. Omdat het zo’n schoon product is maakt het niet uit welke huidtype je hebt. Van veroudering tot acne, je zal zien na het gebruik dat je huid weer babyzacht is. 

PRIJS | € 53,95 

verkrijgbaar in onze Beautyshop in Uptown. 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM