EEN BOMMETJE KERATINE 

SARYNA KEY 

Het basis ingredient van Sarina Key is Shea Butter. Shea Butter bevat van nature vitamine A, E, F, aminozuren en keratine, die de productie van eiwitten stimuleren die van vitaal belang zijn voor het verzachten, voeden en versterken van haarvezels.

WAT IS EEN KERATINE? 

Keratine voedt je haar op natuurlijke wijze en maakt het weer glad en glanzend.

Maar wat is keratine eigenlijk en waarom is het zo goed voor je haar? Keratine is een lichaamseigen proteïne. Het zit onder andere in je haar, huid en nagels. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine kan zacht zijn (zoals in je haar) en hard (bijvoorbeeld bij de hoeven van dieren). Het is dus zeer veelzijdig.

Wat doet keratine?

Keratine beschermt en herstelt ons haar en onze huid en nagels. Daarom wordt het vaak toegevoegd aan professionele haar- en verzorgingsproducten. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straight. 

Keratineproducten vervangen de verloren proteïne, zodat je haar weer zacht wordt, perfect in model valt en glanst.

Wanneer heeft je haar behoefte aan Keratine? 

  • Haar dat beschadigd is door zon, zee en chloorwater
  • Geverfd, gebleached haar 
  • Haar dat van nature pluizig en weerbarstig is

Kun je beschadigd haar echt herstellen met keratine?

Langdurig intensief föhnen en het gebruik van chemicaliën verlaagt de proteïne-hoeveelheid in je haar. Met de juiste producten die Keratine aan je haar toevoegen voeg je dit weer toe. 

Het is wel belangrijk dat er professionele producten worden gebruikt en dat je je goed laat adviseren door een professional. 

Hoe weet ik of er keratine in mijn haarproduct zit?

Keratine is populair en daarom wordt de term te pas en te onpas gebruikt. Wil je zeker zijn dat er keratine in jouw haarproduct zit, controleer dan altijd de ingrediëntenlijst. Kijk ook uit voor zogenaamde ‘gehydroliseerde keratine’. Dit is zo sterk bewerkt dat er nauwelijks sprake is van natuurlijke keratine.

Wij hebben goede hoop dat de winkels 2 maart weer open gaan en dat we behoorlijk wat te herstellen hebben. Het voorjaar komt er aan en we kunnen ons voorstellen dat je ook weer lichter qua haarkleur wil gaan of misschien ook wel donkerder. 

Hoe kun je je haar nu goed voorbereiden op je volgende kleurbehandeling? 

Gebruik de komende periode 1 x in de week de Damage Repair Treatment

De unieke formule bevat speciale polymeren die een complexe, intensieve behandeling bieden voor het voeden en herstellen van het haar.

Na gebruik van de Saryna Key Damage Repair Shampoo het haar goed uitwringen, gelijkmatig over het haar verdelen met de focus op de punten. Inmasseren en laat 5  minuten inwerken, goed uitspoelen.

Wil je meer weten over de producten van Saryna Key? Alle informatie is te vinden in onze webshop. 

Wil je direct bestellen? druk dan op deze link: SARYNA KEY