ELISES FAVORITE:

FULL EFFECT 04 ALL-OVER NOURISHING MOUSSE

Elise:

Mijn favoriete product is de FULL EFFECT 04 ALL-OVER NOURISHING MOUSSE. Het geeft veel volume zonder dat het haar plakt. Ook zit er vitamine E in om kleurvervaging tegen te gaan en een UV filter om het haar verder te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik meng de full effect 04 graag met alle andere styling producten van Redken.

GEBRUIKSAANWIJZING

Een kleine hoeveelheid aanbrengen over het gehele, handdoek droge haar. Het haar föhnen voor volume.

STYLING TIPS

Breng  full effect 04 aan op het haar. Draai het haar om een krultang en creëer mooie Chloe curls, borstel vervolgens het haar door om een glad effect te creëren.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Vanwege een technische storing is het helaas niet mogelijk om op dit moment online een afspraak te boeken. Excuses voor het ongemak maar we proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen. Dank voor uw begrip!

Wij springen een gat in de lucht….. we mogen weer open!

Uiteraard met dezelfde restricties als voorheen.

De lijnen zijn vanaf 23 februari weer open en de afspraken die reeds zijn gemaakt in de periode voorafgaand aan de tweede lockdown blijven uiteraard in de agenda staan.

Mocht je nog geen afspraak hebben voor nà 2 maart en wil je bij ons een behandeling, dan is ons advies: boek zoveel mogelijk online.

Mocht dit echt niet lukken dan kan je uiteraard naar de salon bellen, maar hou rekening met een wachttijd.

Wij hopen jullie allemaal weer snel te zien.

❤️  Team Het Haartheater