ELISES FAVORITE:

FULL EFFECT 04 ALL-OVER NOURISHING MOUSSE

Elise:

Mijn favoriete product is de FULL EFFECT 04 ALL-OVER NOURISHING MOUSSE. Het geeft veel volume zonder dat het haar plakt. Ook zit er vitamine E in om kleurvervaging tegen te gaan en een UV filter om het haar verder te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ik meng de full effect 04 graag met alle andere styling producten van Redken.

GEBRUIKSAANWIJZING

Een kleine hoeveelheid aanbrengen over het gehele, handdoek droge haar. Het haar föhnen voor volume.

STYLING TIPS

Breng  full effect 04 aan op het haar. Draai het haar om een krultang en creëer mooie Chloe curls, borstel vervolgens het haar door om een glad effect te creëren.

 

LIEVE HAARTHEATER KLANT,

Sorry,

Helaas heeft het RIVM besloten
dat we langer dicht moeten blijven.

Wij zijn gesloten tot en met 9 februari. Alle afspraken tot 9 februari komen te vervallen. Wij gaan ons best doen om iedereen zo snel mogelijk te bellen om de afspraak naar een nieuwe datum te verplaatsen.

Heb je nog geen afspraak gemaakt, maar wil je voor na de lockdown een afspraak, dan kunnen deze gemaakt worden via ons boekingssysteem op onze website: hethaartheater.nl.

Voor onze vaste * klanten hebben we Root touch up thuis sets beschikbaar. Deze zijn via onze webshop te bestellen hethaartheater.shop

Dit keer kun je alleen jouw favoriete haarverzorging- en styling producten bestellen via onze webshop en helaas zijn deze niet af te halen in de winkel.

Blijf onze website, Instagram en Facebook-accounts volgen voor meer informatie voor na 9 februari.

Stay Safe ❤️

HET HAARTHEATER TEAM